Следва

Силиконът не прощава! Златка за назидание на публиката само по бикини

Добре, Дами! Коя от вас има нужда от спешно освежаване за лятната отпуска

В разгарa, та направо в огъня на на лятото е трудно да се съсредоточиш върху всички поддържащи красотата ...

Body преди 13 години

В разгарa, та направо в огъня на на лятото е трудно да се съсредоточиш върху всички поддържащи красотата процедури, диети и тренировки. Затрупаното ежедневие или отпуските се явяват като пречка за освежаването на тонуса и красотата ти, която иска доста внимание, ако трябва да сме честни.

Решихме да ти предложим 7 разкрасителни процедури, след които не само ще изглеждаш по-добре, но и ще си заредена с прилив на енергия. 7 процедури разграфени в 7-те дни от седмицата. Съветваме те да започнеш още от понеделник, защото жегата е непоносима:

Понеделник
Влез бързо във форма

4 пъти дневно протеини - пиле или риба
купичка сурови или варени пресни зеленчуци
голямо количество вода
Гаранцията е чудесни изваяни бедра, по-малко целулит и здравословна храна за кожата и мускулите

Вторник
Изгори малко калории в движение

Всичко е много лесно и приятно: 8-12 повторения на подскоци, вдигане на тежести за ръце (3-5 кг.), серия клякания и лицеви опори (колкото можеш). Важното е да не правиш паузи между различните упражнения, както и да завършиш тренировките с 3 минутно кардио.

Тази тренировка е за холивудски звезди, така че е изключително ефективна. Упражненията са комбинирани по най-добрия начин.

Те афектират долните и горните мускулни групи (краката, после ръцете, след това отново краката). „Тренировката засилва течението на кръвта на горе и надолу, което е от голямо значение за сърцето”, съветва Джина Ломбарди.
Упражнявай се 3 пъти седмично и до месец ще усетиш резултат.

Сряда
Освежи цвета на косата си

Вероятно ще си помислиш „Защо точно сега? Ще бъда на слънце по цял ден”. Но ето един трик, ако искаш супер светъл блясък за косата си - русо, русо и пак русо. Русият цвят ще изсветлее още повече от слънцето, а боята, знаеш, придава освен блясък и обем на косата ти.

Ако все пак си в тъмната гама, недей да правиш драстични промени, просто подстрижи връхчетата, освежавай да пъти в седмицата с хубава маска за коса.

Четвъртък 
Епилация



Ексфолиирай V-зоната преди правенето на кола маска с движения отгоре надолу. Важно е да не използваш кръгови движения, докато изчистваш кожата, защото те могат да раздразнят растежа на малките косъмчета.
Един малък трик - по средата на процедурата нанеси лосион за акне. Той съдържа салицилова киселина, която ще хидратират зоната на почистване и ще предпази порите на кожата от запушване.

Петък
Идва ред на тена



Все пак е лято! Какъв по-хубав момент да придобиеш хубав тен. Два прости трика:

1 ) Колкото по-гладна е кожата ти, толкова по-добре за нейния тен. Затова я епилирай и хидратирай добре като обърнеш особено внимание на коленете и лактите. Именно там кожата е по-груба и деликатна.

2 ) Нанеси бронзанта постепенно. Когато се намажеш първия път, остави слоя да изсъхне за няколко часа. Ако желаеш по-тъмен цвят, нанеси още един слой бронзант върху първия. Запомни, че е от особено значене, когато кожата ти е 100 % суха, иначе рискуваш с неравномерен тен. Ако нямаш няколко часа, в които да чакаш бронзанта да изсъхне, засили процеса със сешоар.

Събота

Подари си жесток маникюр



Имай предвид, че най-готиният цвят това лято е кобалтовото синьото! Почисти идеално всякакви останали петна от лак около кожичките като потопиш малка четцица (може за рисуване или такава за грим) в лакочистител. С нейна помощ, отстраняването на всякакви остатъци ще стане много по-лесно.
Ако пък не искаш да рискуваш сама, вече има и експресен маникюр в Mall of Sofia. Без предварителен час!

Неделя

Нова прическа и свеж грим

С тази коса ще събереш погледите! Само гледай! Впръскай лак върху косата си и изчакай да изсъхне. Събери я в опашка нагоре и вържи с ластик, а след това отдели малък или средно голям кичур коса и го усучи няколко пъти. Преметни го нагоре и го закрепи с фиба към опашката. Направи това и с другите кичури, и ще получиш елегантен кок със секси закачливи надиплени кичури, излизащи от него.



Или пък защо не една небрежна плитка от едната страна, точно като тази на Даян Крюгер!?

Когато се стигне до грима, помисли си за нещо свежо! Маркирай няколко точки върху скулите с руж, може в прасковен цвят, защото ще отива на изравнения тен на лицето ти, и размажи по очертанията на скулите ти. Завърши лекия грим с безцветен балсам за устни, с който да им придадеш обем и сладък вид.

Или пробвай като Кейт Мос през 90-те!

Ако след тази една седмица упорит труд в името на красотата не те накара да се почувстваш по-красива, по-лека и готова за още летни приключение, значи спешно имаш нужда от едномесечен отпуск за бягство от реалността.

Успех на разкрасителния фронт!
 

More from View Sofia

More Body