Следва

Последните готини блога, които не пропускаме да посетим. Препоръчваме го и на теб

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Топ моделът на Victoria’s Secret Миранда Кер продължава с модните си изяви. Ето я в току що излязлата кампания на Jil Sander...

All fashion преди 13 години

Миранда Кер за Jil Sander

Топ моделът на Victoria’s Secret Миранда Кер продължава с модните си изяви. Ето я в току-що излязлата кампания на Jil Sander, заснета от дуото фотограф и стилист Willy Vanderperre и Olivier Rizzo, които отново се събират, за да създадат малко вълшебство.

Съпругата на Орландо Блум е включена и в рекламната кампания на Prada за есен 2010, както и е на настоящата корица на i-D. Миналта седмица я видяхме и в зашеметяваща сесия за Numero. Къде ли ще бъде днес?

Чаят отново ще е на мода



Това ще се случи, след като Лейди Гага най-накрая подпише довор за реклама с една от компаниите, които се надпреварват за лицето й на кутийките си чай. Очевидно най-странният аксесоар в аутфитите й – чашката за чай – най-накрая ще намери логичното си приложение.

Засега в борбата водят Twinings, които дори биха създали нов вкус в нейна чест, а и предлагат няколко милиона паунда в замяна.

Гага ще направи чая готин отново. Ура!

Септемврийският Vogue ще е най-обемният досега



Последната година всички списания драстично „отслабнаха”. Те не просто бяха с по-малко страници, а като болни от икономическа анорексия.

Есента това ще се промени, септемврийските броеве пак са „дебели”, като най-дебел ще е Vogue с 532 рекламни страници, което е с 25% повече от миналата година.

Настрой си пръстите още от сега. Ще пада разгръщане. Не два, а три пъти Ура!

4 неща, които научихме от Даян фон Фюрстенберг



Миналата седмица дизайнерът Даян фон Фюрстенберг участва заедно с Норма Камали, Прабал Гурунг и Ферн Малис в TimesTalk. Ето няколко мъдри неща, които ще запомним от нея.

1. Леопардовият принт винаги ще бъде стилен. Той е вечен, бил е модерен през 30-те, 40-те, 50-те, 60-те, 70-те – всички декади. Защо? Защото няма нищо по-красиво от леопарда и начина, по който принта се движи по кожата нагоре надолу.
2. Модата ще съществува с и без дизайнерите.
3. Скоро всичко ще се произвежда за Китай. Както сега те произвеждат всичко, скоро те ще купуват всичко.
4. Не ти е необходима някаква характерна визия, за да оцелееш в индустрията. Просто правиш това, което можеш, по най-добрият начин, на който си способен, След това го пускаш на пазара и хората или ще го купят, или ще го обикнат, или няма.

Марион Котияр за сп. Interview



Френската актриса Марион Котияр и лице на Dior е звездата във фотосесията на списание Interview за месец Август. Снимките са дело Mikael Jansson и направо те оставят без дъх.
 

More from View Sofia

In honour of Lagerfeld: страхотният нов брой на Vogue с Наталия Водянова, Наоми Кембъл, Кендъл Дженър и другите големи

Celebrities преди 1 година

Новият брой на американския Vogue е посветен на бившия творчески директор на модните къщи Chanel и Fendi Карл Лагерфелд, който почина през 2019 г. Корицата на броя красят топмодели и музи на дизайнера: Наталия Водянова, Кендъл Дженър, Наоми Кембъл, Джиджи Хадид, Девън Аоки, Амбър Валета, Адут Акеч, Шалом Харлоу, Анок Яй и Лиу Уен в обектива на Ани Лейбовиц. Фотопроектът в памет на Кайзера събира и 10 култови дизайнери, които разказват спомените си за Лагерфелд чрез избрани визии

More All fashion