Следва

От архива. Editors' choice: Правилата на играта, когато Facebook не съществуваше

BMW Ladies Only

Мъжът обича колата си заради нея самата, заради перфектния дизайн, кожения салон, мощността на мотора, конските сили, максималната скорост, цената, икономичността...

All About Life преди 13 години

Мъжът обича колата си заради нея самата, заради перфектния дизайн, кожения салон, мощността на мотора, конските сили, максималната скорост, цената, икономичността, привлечените погледи и всички останали, които я характеризират.

Жената от друга страна има различни изисквания към автомобила си. Тя го усеща със сетивата. Дамите отдавна не търсят просто най-готиния цвят и най-изящните детайли. Напротив, дами днес шофират ежедневно и отдават най-голямо значение на икономичността, сигурността и надеждността на автомобилите. Все по-важни за са и имиджа на марката и усилията, които тя полага в посока намаляване на разхода на гориво и вредни емисии.

И понеже според пазарните проучвания на BMW Group при повече от половината покупки на автомобили, решаващо за крайния избор е мнението на жената, BMW посвети един цял месец на нежните създания.

BMW Group България организира тестдрайв изключително за жени под надслов BMW Ladies Only. Дамите имаха възможност да се докоснат и да шофират почти цялата гама на немската марка.

Основен акцент в представянето бяха обновените BMW Серия 3 Купе и BMW Серия 3 Кабриолет и новото BMW Серия 5.

BMW Серия 3 Купе и BMW Серия 3 се отличават с атрактивен дизайн, разширен избор от двигатели, съчетаващи по-голяма мощност и по-висока ефективност. Плюс са иновативните функции и оборудване.



Шестото поколение на успешната бизнес лимузина BMW Серия 5 има над 5.5 млн. регистрирани продажби в цял свят и впечатлява с модерната естетика на своя дизайн. Колата налага нови стандарти с ненадмината ефективност и иновативни функции за безопасност и комфорт.

Най-мощните автомобили предоставени на дамите бяха BMW ActiveHybrid 7 и BMW ActiveHybrid Х6. Те са разработени според концепцията BMW ActiveHybrid, която комбинира два типа задвижване и включва интелигентно управление на енергийните потоци в автомобила, като допринася за повишаване на динамиката при значително намаляване на разхода на гориво и вредни емисии.

Интересн факт е, че BMW ActiveHybrid 7 е първият автомобил с марка BMW, оборудван с автоматична трансмисия, която включва и Функция Старт/Стоп (Auto Start Stop). Тя прекратява работата на двигателя на празен ход при спряло превозно средство или в задръствания. Допълнително предимство е, факта че климатичната и вентилационна система остава включена, дори когато двигателят е изключен, защото се захранва от литиево-йонната батерия.

BMW ActiveHybrid 7 бе предпочетен лично от сър Елтън Джон, който избра да се придвижва именно с този иновативен автомобил по време на престоя си в България.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.