Следва

Time to V.I.P. Time Italy

Плажно ревю. Как да се облечем за море с малко дрехи и много въображение

Няма да се лъжем. Ние тук може и да си скубем косите заради жегите, но 400 километра на изток лежерните...

All fashion преди 13 години

Няма да се лъжем. Ние тук може и да си скубем косите заради жегите, но 400 километра на изток лежерните плажни дни са факт и досадното време в София не е на дневен ред.

Може би и ти си там.

Или пък ти предстои идната седмица.

Куфарът е голям и удобен, вече знаеш и как най-лесно да опаковаш, за да събереш целия си гардероб в багажника на колата, но това, че си на стотици километри от градската суматоха не ти дава право да пропускаш най-важното – да бъдеш секси, в тенденциите с много вкус и с малко дрехи, разбира се.

А съвети за това никога не са излишни.

Да започнем с най-важният елемент в плажния ти антураж – банският.



За по-слабите момичета препоръчваме долнище с връзки от двете страни – това ще те накара да изглеждаш малко по-оформена в ханша, но само за да си секси.

Ако талията ти е по-заоблена се нуждаеш от бикини, които ще балансират горната половина на тялото ти с долната. Долнище, придружено с някои аксесоари или набрана панделка за глава е перфектната комбинация.

Ако си пищна с хубав бюст, бъди сигурна, че горнището на банския ти притежава връзки, с които можеш да го затегнеш при нужда. Ако те изненада силно вълнение, например.

Много малко аксесоари



Според повечето модни експерти Ел Макфърсън прави плажа да изглежда перфектно именно с точния брой аксесоари.

Дълги златни колиета са идеалната комбинация за плажа, защото стоят добре с с бански, шалове и шапки с широка периферия. Например хубав голям шал около тялото ти с чифт еспадрили е връзката между разходката по плажа и подходящото облекло за обяд. Ако си висока, заложи на рокля до земята или на мъжка бяла и напълно обикновена риза – много е секси.

Ключът е в цветовете


Рокля Penny Black 135 лв
Обувки Nine West 140 лв.
Бански на Posha от ViewSofia Shop 25 лв.
Брошка на Пламена Каралийска от ViewSofia Shop 40лв.


Лято е, затова заложи на земните цветове. Кафяво, зелено и тъмносиньо са неутрални, а старите животински винтидж принтове са идеални и стоят готино на всеки.

И на всичко това ще отива безспорно белият бански.

Перфектни крака

Карането на колело във фитнеса е от голямо значение за хубави бедра преди морето. Ако си го пропуснала, което е много вероятно, има и един находчив трик - да намокриш леко краката си със студена вода непосредствено преди плажа – това им придава стегнат вид, прикрива малкото останал целулит и е секси.

Бъди практична



Високи токове на плажа? Не, определено не! Най-добре е да ходиш боса или просто по джапанки. Намери си водоустойчива чанта, която да предпази всичките ти принадлежности на плажа и избери нещо леко и лесно за носене.

Слънчеви очила и шапка (с широка периферия или каубойска) запълват цялостния ти плажен вид. А сега и чисто новата версия на тюрбана, който така и не се научихме да използваме - кърпата за глава. Завърши я " хипарската", но в по-широка лента около главата, точно като на снимката горе...

Или пък я превърни в широка лента за коса. Все е готино и все предпазва косата ти от влиянието на слънчевите лъчи.

Остани красива с няколко основни стъпки

Оцветен и предпазващ от слънчевите лъчи хидратант е компактен и те прави да изглеждаш така, както би изглеждала след цялостна маска и грим.

Носи си и пудра, ако случайно се наложи да отидеш на вечеря директно след плажа. Колкото до косата – тя изглежда еднакво добре спусната или пробрана в небрежна опашка с цвете като аксесоар за по-хавайски вид.

Правилата не са едни и същи навсякъде

Европейските дестинации обикновено наблягат на блясъка – те са като модни шоута. В Сен Тропе например хората гледат абсолютно всяко твое движение. В големите и скъпи курорти у нас с какво ще си облечена от хотела до шезлонга отсреща също е от изключителна важност. Не го пренебрегвай!

Но ако си на къмпинг или закътан плаж край Ропотамо, имай предвид само и единствено практичността, но не пропускай да си една идея по-секси и модерна от другите. Пък макар и с малко дрехи. 
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.