Следва

Любен Дилов-син е новият главен редактор на L’Europeo

Небръснатият Никола Саркози на почивка с елегантната си Първа дама

Френският президент Никола Саркози и красивата му съпруга Карла Бруни събират тен на Ривиерата...

Лица преди 13 години

Подобно на всички и големите клечки в политиката се любуват на ваканцията си.
 

Френският президент Никола Саркози и красивата му съпруга Карла Бруни събират тен на Ривиерата, преди да се отправят към семейната резиденция на Първата дама в китното местенце Кап Негре.

Забелязани в известен курорт, влюбените събрали мигновено погледите и вниманието на околните.



Всичко за най-одумваната двойка на Франция изглеждало перфектно, с изключение на няколкодневната брада на президента, която стояла добре на видимо младежкото излъчване на Саркози.
 

Железният (засега) в политиката и любовта Никола Саркози бил облечен в леко разпуснати дънки и бяла риза, с навити ръкави и разкопчани до половината копчета. Явно развълнуван от народа, който щастливо стискал ръката на президента си, Саркози изглеждал доста изпотен и едновременно очарован от своите симпатизанти.
 

Главнокомандващият на Франция планира триседмична ваканция със съпругата си Карла, която била също облечена в бяла риза и тъмни дънки, но изглеждала доста по-елегантно от небръснатия си съпруг.


Пред фотоапаратите на феновете си, Саркози и Карла изглеждали много щастливи, което е малко съмнително, особено след слуховете за техни извънбрачни връзки.

 

More Лица