Следва

Защо обичаме 60-те

Линдзи позира за моден дизайнер, но с чуждо тяло

Линдзи Лоън може и да се бори с алкохола в клиника, но тези дни ще направи първата си публична изява след затвора...

All fashion преди 13 години

Линдзи Лоън може и да се бори с алкохола в клиника, но тези дни ще направи първата си публична изява след затвора.

Интересното е, че образа на актрисата е просто холограма, докато истинската Линдзи ще си остане зад решетките. Идеята за това е модния дизайнер Марк Еко, чиято муза за новата линия Cut & Sew е именно Линдзи.

Находчивият дизайнер, собственик на едноименната марка Marc Ecko, използва лицето на проблемната Лоън, поставено дигитално върху друго тяло.

Загадъчният сюжет на кампанията допълва и маска, която прикрива лицето на „Линдзи” и то едва се вижда.


Това може би е странен начин да наемеш доста скъпа знаменитост за рекламата си, но Еко твърди, че ролята на Линдзи в клипа е изцяло акт на вдъхновение.

„Музата има възможността да инспирира твореца, който да работи по наистина различен и ползотворен начин. За добро или лошо, извора на вдъхновение те кара да почувстваш нещо емоционално. Аз избрах Линдзи, защото хората са възхитени от нея – те могат да я харесват или неодобряват, но в крайна сметка мислят за нея. Линдзи е икона в поп музиката и културата.”, сподели пред Дейли Мейл Марк Еко.


По всичко личи, че това ще бъде последната рекламна кампания за 24-годишната Лоън. Поне в близките 2 месеца и половина. Тази седмица, актрисата беше пусната от затвора след 13 дни зад решетките и веднага изпратена в клиника за борба с алкохола.

Медицинският център в Лос Анджелис изглежда не за първи път приема известна млада жена. За последно, в клиниката пиянството си лекуваше поп певицата Бритни Спиърс.


 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.