Следва

Хубавото вино става от хубав плод

Твоят идеален уикенд

Колко малко ни дели от пълното щастие? Само един почивен ден повече и всички около нас приличат на хиляди...

All About Life преди 13 години

Колко малко ни дели от пълното щастие? Само един почивен ден повече и всички около нас приличат на хиляди жички, нажежени до краен предел с положителна енергия.

Планове, бягства до вилата, пътувания до далечни дестинации – това се върти в главата на изморения в петък следобед градски жител.

Понякога обаче един пълноценен уикенд на безделие и пълен релакс от планове и суматоха, по изпитаната мъдрост на Лин Ютанг (виж точка 9 от списъка с 10-те важни неща в началото на есента), е най-добрият начин да си починем от хаоса и проблемите на работната среда?

Какво представлява твоят идеален уикенд те питаме именно тази седмица. Сподели ни мнение или коментар, а ние ти обещаваме, че ще те зареждаме с достатъчно добри идеи за това как този свещен седмичен ритуал да бъде още по-божествен!
 

Анкета

Как си представяш един идеален уикенд?

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.