Следва

Карла Бруни разкрива пикантни тайни от живота си в нова книга

Какво искат мъжете в леглото – няколко съвета, които не са за пренебрегване

Предлагаме ти да четеш внимателно, защото мъжките желания в леглото са особено причудливи, а шоуто тепърва започва...
 

Лица преди 13 години

Когато лятото си отива и ежедневието ти се запълва с добре познатите за българина стереотипи като работа и след това вкъщи, решихме да ти подхвърлим за размисъл няколко съвета, с които да успокоиш напрегнатата среда вкъщи (ако има такава) и по-конкретно - сексуалните фантазии на половинката ти.

Предлагаме ти да четеш внимателно, защото мъжките желания в леглото са особено причудливи, а шоуто тепърва започва.

Звучи малко грубовато, но мъжете сме си зверове. Първични и донякъде предвидими, желанието за надмощие е заложено дълбоко в подсъзнанието ни от древни времена.

Тъкмо тази идея е в основата на табуто, наречено телефонен секс. Когато мъжът ти най-малко очаква, обади му се и с шепнещ глас разтрепери коленетe му с думите „Мислех си дълго за теб”, например. След това затвори! Бъди сигурна обаче, че от другата страна на линията е половинката ти, а не негов колега.



Сивите и скучни есенни дни заклеймяват мързела и нежеланието за секс в мъжете, но едни секси жартиери или дълги чорапи ще донесат нужната еротика, а един еротичен танц ще накара всеки един представител на силния пол да се разтопи като сладолед на жарко слънце.

Не се притеснявай от марката или цената на бельото си, защото крайната цел е идеята за съблазняване с танц. Ако искаш да изкараш мъжа си извън кожата му, над жартиерите облечи официален бизнес костюм. Ефектът е поразителен.

От особено значение за сексуалните предпочитания на господата е да бъдеш непосредствена. Ние, мъжете, обичаме предизвикателствата дотолкова, доколкото знаем къде е мястото ни в еротичната игра. Затова, ако искаш половинката ти страстно да те награби, имай желание да му угодиш изцяло.

Сигурни сме, че обичаш мъжа си и желанието ти за нещо по-различно в леглото надделява, затова се откажи от задръжките, разбери какво му харесва и ако се наложи, го насочи.

Не си и помисляй да го питаш за нуждите му, а просто използвай ръцете си, докато не разбереш какво обича и какво не. Дори и мъжът ти да е малко срамежлив или притеснителен, когато поемеш юздите, той ще иска да навакса и, повярвай, ще даде най-доброто от себе си.

"Жената на върха" е другият съвет, който повечето представители на силния пол ти биха дали, когато се стигне до секс. Точно като едноименния филм oт 2000 година с Пенелопе Крус – накарай половинката ти да легне по гръб и му се метни отгоре. Ако бельото ти е копринено, удоволствието от докосването на телата ви ще бъде невероятно. И в това няма грам съмнение.

Както се казва не става само с любов, затова тези съвети, дадени изцяло от мъжка аудитория биха заздравили или обогатили връзката ти. Има и още тънкости и иновативни идеи, но за тях после.

Вярваме, че горепосочените методи за съблазън и сексуално разнообразие ще са ти от полза, а ако имаш свои идеи спокойно можеш да ги подхвърлиш за всеобща размисъл.

 

More Лица