Следва

Вместо драма в НС, басейн накрая на света - Лена Бориславова в Нова Зеландия

Секс в костюм, тоест Кара Делевин

Комбинация за смели мацки с плоски кореми 

 

Celebrities преди 1 година

Кара Делевин представи нов сериал с свое участие на годишното изложение Mipcom в Кан. 30-годишният британски супермодел е водещ и продуцент на проекта на Hulu "Планетата на секса с Кара Делевин", поредица, посветена на изследването на човешката сексуалност (четете още: Vogue UK с издание 50 години PRIDE: Кара Делевин, Синтия Ериво и другите).

За снимките на сериала моделът се среща с общности, които възприемат пола и сексуалността по различен начин, освен това красавицата споделя в епизодите случки от собствения си опит. 

За представянето в Кан Кара избра строг и в същото време много съблазнителен тоалет. Виждаме костюм от две части в благороден бежов нюанс, а под него - наситено син копринен сутиен, достатъчно микроскопичен. Визията завършват ботуши на ток с връзки и златна верижка. Напълно достатъчно от всичко и недостатъчно от каквото трябва за як "уау" ефект.  

Допълваме, че сме щастливи да видим мис Делевин в такава чудесна форма, след като целият свят изтръпна от скорошните вести за здравословни проблеми при модела, дори за тотален психически срив, породени от спорен начин на живот, според близки до красавицата (четете още: Разплаканата Марго Роби напуска дома на Кара Делевин: говори се за тежък срив при модела). 

More Celebrities