Разплаканата Марго Роби напуска дома на Кара Делевин: говори се за тежък срив при модела

Разплаканата Марго Роби напуска дома на Кара Делевин: говори се за тежък срив при модела

Папараци в Лос Анджелис уловиха Марго Роби да излиза от дома на Кара Делевин със сълзи на очи. Актрисата носи пакет в ръце, чието съдържание силно напомня пакет с лекарства, както и куфар (Роби е имала планиран полет същия ден).

 

 

Роби плачe и криe лицето си с ръка. Кадрите предизвикаха безпокойство, тъй като малко преди това възможните проблеми с психичното здраве на Кара бяха широко обсъдени в пресата. Красивата британка, която направи освен грандиозна модна, и прилична филмова кариера, бе забелязана наскоро да използва неизвестна течна субстанция, седейки в колата си, отделно, в центъра на вниманието попадна и неадекватното й поведение на летището в Лос Анджелис в началото на месеца, където се разходи по чорапи по тротоара, освен абсурдния й цялостен вид. 

Разстроената Марго Роби само засили съмненията на обществото, че Кара може да има сериозни здравословни проблеми. Тази седмица моделът не се появи и на представянето на собствената си колаборация с марката Karl Lagerfeld, което се проведе на 12 септември в Ню Йорк.


Рекламна визия от колаборацията на Кара и Karl

Марго и Кара са близки приятелки от дълго време. Те също имаха шанса да работят заедно, участвайки във филма "Отряд самоубийци" (Suicide Squad). Това лято, в компанията на общи приятели, те прекараха и един важен празник заедно - Делевин покани Роби да отпразнуват рождения й ден в Ибиса. Близки до звездите по-рано споделиха, че след празнуването на 30-годишнината състоянието на Кара се е влошило сериозно, а част от приятелите й са забелязали, че тя се държи доста странно и по време на тържествата в Ибиса.

@ibells96 we are with you?? #caradelevingne #fyp ♬ original sound - EX7STENCE™

Последни данни за здравословното състояние на модела все още не са съобщени. Тя не се е  появявала публично след скандалния епизод на летището. Съобщава се, че сестрата на Кара, Попи Делевин, също вече е в дома й, където ще остане известно време.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.