Следва

Емануела ще прави гаджето си министър

Карла Бруни разкрива пикантни тайни от живота си в нова книга

В книгата си „Карла и амбицията”, първата дама разкрива битието на колежката си Мишел Обама, наричайки го...

Лица преди 13 години

Може би всяка модерна жена се ласкае от вниманието, което привлича върху себе си и погледите върху дрехите, аксесоарите и всичко, с което е облечена.

Такава съдба имат един тип жени, получили прозвището си Първа дама, които носят отговорността да бъдат омъжени за най-важните личности в една страна.

Най-очарователната от тях е Карла Бруни. Законната половинка на френския президент Никола Саркози е бивша манекенка и певица, а връзката й с държавния глава на Франция привлича международно внимание.

В книгата си „Карла и амбицията”, Първата дама разкрива битието на колежката си Мишел Обама, наричайки го „ад”. Според Карла Бруни, да бъдеш съпруга на американския президент е нещо наистина трудно, а отговорността пред нацията е огромна.



Г-жа Бруни споделя думите на Мишел Обама, когато французойката я попитала какво е да бъдеш Първа дама на САЩ. „Не ме питай, това е ад”, отговорила съпругата на първия чернокож президент на Америка.

Повече детайли от срещата межди двете жени, провела се в Белия дом през март, когато Никола Саркози е имал официална визита на американска земя.

В книгата си Карла определя мъжа си като достоен президент, но от друга страна желае Никола Саркози да приеме няколко съвета от колегата си Тони Блеър, особено по финансовите въпроси. Според съдържанието на книгата, Карла Бруни била „впечатлена и вдъхновена” от състоянието на бившия британски премиер, след като англичанинът напусна офиса на Даунинг Стрийт.

Карла говори и правителството на Франция, което се опитва да „убие Саркози с много работа”, докато тя самата желае за по-спокоен и обикновен живот.

В книгата, Карла Бруни се сравнява с другите Първи дами, казвайки: „Аз съм толкова различна. Бях модел, после певица и до сега не съм спирала да пея. Аз съм фатална жена”.

„Карла и амбицията” разказва и за телефонна свада между г-жа Бруни и Сесилия (бившата съпруга на Никола Саркози). Предната любов на френският президент скастрила Карла с думите, че Саркози не е обърнал нова страница в живота си, след повторната си сватба. Отговорът бил подобаващ - „Не само мъжът ми смени страницата, но размени и книгите. Ти, Сесилия, си единствения човек на света, който все още не вижда това”.

 

More Лица