Следва

Канйе Уест следи само 15 души в Twitter и всички са модели

Eдинственият мъж имунизиран срещу сексапила на Карла Бруни-Саркози е Папа Бенедикт XVI

Папа Бенедикт XVI забранил на френската първа дама да посещава Ватикана, заради пикантни голи снимки от дните й като модел...

Лица преди 13 години

Папа Бенедикт XVI забранил на френската първа дама да посещава Ватикана, заради пикантни голи снимки от дните й като модел.

Докато съпругата на президента на САЩ Мишел Обама не е имала проблеми със срещите с папата по време на официално си посещение миналата година, според френски вестник, Негово Светейшество е заявил, че бившия супермодел не е добре дошла по време на 30-минутна визита на Никола Саркози по-рано този месец.Светият престол искал да се избегнат снимки, показващи Карла и папата заедно на първите страници редом до големи, но по-пикантни нейни снимки.

Като всеки модел, тя е имала много разголени снимки през кариерата си, но те не й попречиха да се срещне с папата по време на посещението му в Париж през 2008. Въпреки това, този път Карла не получи разрешение да придружи съпруга си, който е възпитан католик. От Елисейския дворец в Париж още не са излезли с коментар по случая.

В същото време, на брюнетката се случват и по-приятни неща. Тя наскоро беше включена в списъка на 100-те най-влиятелни жени в свят на Forbes.
 

More Лица