Следва

Елен Колева залюби 25 години по-възрастен

Енрике Иглесиас шокира телевизионери, искайки огромен хонорар

Организаторите ще настанят Енрике в огромен апартамент с панорамен изглед към Витоша, а някои от екстрите му включвали огромни плазмени телевизори и бароково обзавеждане...

Лица преди 13 години

Световната музикална звезда Енрике Иглесиас отказал участие в най-известните токшоута в България, по време на пребиваването си в България.

Причината за това било огромният хонорар на латино идола, с който шокирал PR екипите на няколко рейтингови предавания. Слуховете за това потвърждават близки до БГ телевизиите хора, които твърдят още, че Енрике е проявил също така типичната за световните звезди капризност. Както се знае, синът на Хулио Иглесиас ще бъде черешката на тортата по време на концерт, който ще се проведе утре вечерта в центъра на столицата.

Организаторите ще настанят Енрике в огромен апартамент с панорамен изглед към Витоша, а някои от екстрите му включвали огромни плазмени телевизори и бароково обзавеждане. Освен всичко друго, латино звездата ще се радва на две бани, едната от която изцяло мраморна и личен готвач, готов да забърка всякакви вкусотии на певеца.

Иначе, мъжката част от българските фенове на Енрике изглеждат леко разочаровани, защото мачото няма да довете половинката си Анна Курникова в София.

More Лица