Читателски рецепти срещу целулит. Пет метода с очаквано добър резултат

Ето следващата порция пет от най-добрите, пристигнали на електронната ни поща...

Поредицата продължава, а ти си записвай всяка дума и съставка от рецептата, която си избрала да пробваш на всяка цена.

Знаеш, че едно от предложенията ни ще спечели наградата за своя труд - редуциращият и антицелулитен Lancome.

Ето следващата порция пет от най-добрите, пристигнали на електронната ни поща.

Както вече знаеш, конкурсът приключи, но ако искаш да споделиш рецептата си, можеш да го направиш на editorial@viewsofia.com, като няма да има шанса да спечелиш наградата, но можеш да споделиш опита си с останалите ни читатели.

Милена Даскалова

На 24 години съм, рехабилитатор, и аз като всички останали дами се боря с портокаловата кожа както върху самата мен, така и на клиентите ми.

Рецептата почти сама я намерих, обожавам да ходя пеш и го правя поне по един час дневно, важно е и да изпиваш задължително по литър, 1,5 л. вода на ден. Праяв гимнастика, състояща се в някои лесни упражнения и закусвам задължително. Ям често, но не по много и така се чувствам добре.

Според мен жените не бива да гледаме на целулита като на неизбежен проблем, а да намерим приятни за себе си мерки, които да не ни натоварват, а да ни правят удоволствие и ето резултатите са видими.

А от професионална гледна точка – само с кремове и масаж не става.

Коментари: 2

S
symonblog (2017/06/20 / 08:23)
Какво мислите за този продукт анти целуит хапчета ? http://de.healthpills24.club/cellinea
E
Elica (2010/10/01 / 16:48)
СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ПРЕКАЛЕНО МНОГО СЕ ОТДАЛЕЧИХТЕ ОТ ТЕМАТА! ГОВОРИМ ЗА ЦЕЛУЛИТ, НЕ ЗА БРЪЧКИ НА ЛИЦЕТО И ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ! РАЗБИРА СЕ, ТЕ СА ЧАСТ ОТ ОБЩОТО САМОЧУСТВИЕ НА ЖЕНАТА, НО МОЛЯ ВИ -ПУБЛИКУВАЙТЕ САМО РЕЦЕПТИ, КОИТО БИХА БИЛИ ПОЛЕЗНИ ЗА КОНКРЕТНАТА ТЕМА! И НАЙ-ВАЖНОТО - ИЗБИРАЙТЕ САМО УНИКАЛНИ ТЕМИ! ВСИЧКО ДО ТУК ПУБЛИКУВАНО Е ИЛИ ТОЛКОВА ДОБРЕ ПОЗНАТО ИЛИ НАЛУДНИЧЕВО(ВИЗИРАМ ИДЕЯТА С ПРАХОСМУКАЧКАТА - УЖАСНА ПРОСТО!)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.