Следва

Симона Първанова става бизнес дама, отрича се от футболистите

Калин Врачански с ново гадже, залюбил колежка

Около евентуалната връзка на двамата красиви и талантливи актьори засега няма подробности, но всичко изглеждало да е истина. Както се знаеше, Калин е имал дългогодишна връзка, която е приключила наскоро...

Лица преди 13 години

Новият сексимвол на България Калин Врачански, който разтуптява женските сърца с всеки следващ епизод на „Стъклен дом” има ново гадже.

Това твърдят слуховете из хайлайф средите на столицата, а избраницата не била коя да е, ами колежката му от сериала – Радина Кърджилова. Говори се, че брюнетката била особено ревнива и пронизвала с поглед всяка жена, дръзнала да доближи Калин Врачански. Около евентуалната връзка на двамата красиви и талантливи актьори засега няма подробности, но всичко изглежда да е истина.

Известно е, че двамата са вилнели из варненските дискотеки, в навечерието на кинофеста „Любовта е лудост”, на който са присъствали. Както се знаеше, Калин е имал дългогодишна връзка, която е приключила наскоро. Актьорът, чиято популярност удари небесата и расте още повече, избягва тази, а и всички любовни теми около личният му живот.

Дали слухът е верен и двамата актьори са наистина двойка ще разберем скоро, а дотогава чакаме развръзката с новите епизоди на "Стъклен дом".
 

More Лица