Следва

Три водещи козметични марки създадоха перфектната градска жена

Питай ме, питай ме. Pro Longwear SPF 10 Foundation за естествен тен

Въпросите са много, а отговорът на всички тях се крие при нас. Питай ни за всичко. За нещата от живота, за местата...

Hair преди 13 години

Въпросите са много, а отговорът на всички тях се крие при нас. Питай ни за всичко. За нещата от живота, за местата в София, за подходящата рокля или обувки за твоето специално събитие, задай своя въпрос към специалистите - стилисти, фризьори, козметици, лекари или представители на някои от най-известните марки, чрез нашия e:mail адрес: [email protected].

Просто е, а намирането на най-доброто решение за твоя проблем е наш приоритет!

Ето поредният въпрос, пристигнал на редакционната ни поща, чийто отговор би бил полезен и на теб.

Здравейте,

Мечтая за покривен, но едновременно с това фин фон дьо тен. Темата е изключително деликатна, затова, моля, препоръчайте нещо наистина добро, с естествено звучене, а не като гипсова маска, същевременно подхранващо и щадящо кожата. Аз само това ползвам, и малко спирала, и страшно държа на добрия тен. В тази връзка ми трябва идея за най-доброто на пазара в момента.

Благодаря ви, и ви очаквам с надежда,

Мелина Атанасова


Отговаря екип на М.А.C България:

Новия фон дьо тен на М.А.С, който е идеално решение за вашата читателка: Pro Longwear SPF 10 Foundation кремообразна формула със средно надграждащо покритие дава моментално гладък естествен завършек.

Формулата с полимерни частици ви дава устойчивост, прикривайки неравностите и коригирайки тъмните кръгове под очите, петната или депигментацията.

Това е фон дьо тен за маратон, създаден от микроскопични пигменти, за да демонстрира най-гладкото нанасяне и чистота на цвета.

Мелина получава специален жест от M.A.C, а именно Pro Longwear SPF 10 Foundation като подарък изненада!

More Hair