Следва

Editors' choice - Домашни рецепти за разкрасяване

В несесера: За бъдещето на твоите очи и устни

Какво ти липсва, за да се чувстваш красива не само днес, но довечера, утре i след 10 години? Грижа. И красиви очи...

Hair преди 13 години

Какво ти липсва, за да се чувстваш красива не само днес, но довечера, утре i след 10 години? Грижа. И красиви очи и устни без следа от времето.

Затова е и тази безпрецедентна формула на Shiseido Skingenecell 1P, за да работи в дълбочина в кожата срещу процесите на стареене, да стимулира клетъчната жизненост за пълно възстановяване на кожата.

Представяме ти чисто новия крем за околоочния и устния контур от линията Future Solution LX на луксозна марка Shiseido.

Въведена през 2009 г. грижата на Future Solution LX продължава да се фокусира върху деликатните зони на очите и устните, защото всички знаем, че защитната функция на кожата там е по-слаба и уязвима на агресията на околната среда.

Новият възстановяващ контура на устните и очите Eye and Lip Contour Regenerating Cream решава много от проблемите в тези зони. Кремът стяга и повдига контура на очите и устните, a това намалява бръчките и досадните тъмни кръгове около очите.

Това е терапията, за която твоите очи и устни мечтаят. Защото освен, че видимо намалява бръчките, кожата изглежда и се чувства като кадифе.

Текстурата на Eye and Lip Contour Regenerating Cream е толкова хидратираща, че моментално се абсорбира след нанасяне и оставя най-приятното усещане за всяка жена – това на овлажнената и нахранена кожа.

Откъде идва вълшебството на тази формула? От Япония, разбира се, а още преди 100 години Shiseido са правили първите научно изследвани формули за красива кожа. Кремът чудо за твоите очи и устни съдържа екстракти от листата на японска череша, японска акация, звезден плод, първокласен Уджи Зелен чай, супер мая, бамя, гръмотрън и пищялка.

Бръчките и отпускането на деликатната кожа в околоочния контур се дължат на увреждането на еластиновите влакна, които са отговорни за стегнатата кожа. Шисейдо откри, че екстрактът от листата на японската череша ефективно защитава еластиновите влакна.

Екстрактът от първокласен Уджи Зелен чай пък е мощен антиоксидант, който предпазва и предотвратява клетъчното увреждане, причинено от ултравиолетовите лъчи. Екстрактът от супер мая стимулира производството на колаген и хиалуронова киселина до пълното възстановяване на колагеновата мрежа.

Вълшебният еликсир използвай всяка сутрин и вечер. Вземи от крема със специалната шпатула, после с пръст нанасяш малко количество по долния и горния клепач на двете очи и в краищата на устните с масажни движения.

След четири седмици употреба на крема в зоната около очите се забелязва намаляване на бръчките, тъмните кръгове и подпухналостта.

Намаляване на бръчките се отчита и в зоната на устния контур. Същевременно еластичността, устойчивостта и текстурата на кожата са значително подобрени, а като цяло кожата е по-стегната!

Да, да, да! Точно от това имахме нужда!

Линията Future Solution LX, която е най-напредналата технология от Шисейдо за твоята красива кожа съдържа и още продукти.

Extra Rich Cleansing Foam е луксозна почистваща пяна, която ефективно премахва замърсяванията като същевременно хидратира и оставя кожата освежена и гладка.

Concetrated Balancing Softner е обогатен, омекотяващ лосион, който незабавно осигурява богата хидратация на за кожата и усещане за еластичност. Драстично подобрява текстурата на кожата и видимо свива порите.

Daytime Protective Cream SPF15 - мултифункционален дневен овлажнител, който предпазва кожата от слънчевото лъчение. Намалява появата на бръчки, стяга кожата, дълготрайно задържа влагата за здрава и сияйна кожа.

Total Regenerating Cream e изключителен овлажнител , който интензивно енергизира кожата и намалява появата на всички признаци на стареене. Като бръчки и загуба на еластичност.
 

More Hair