Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Като хамелеони. Преобразяванията на популярните българи

Когато си популярна личност, добрият имидж е цел. Как те приема обществото, на което си известен, е важно, ако...

All fashion преди 13 години

Когато си популярна личност, добрият имидж е цел. Как те приема обществото, на което си известен, е важно, ако искаш труда ти да се продава добре и да ти носи успехи.

В България добрият имидж често е равен на подхвърлен случайно пр в жълтата преса, от което бързо се превръщаш в интересна личност, но въпреки че лоша реклама няма, все пак има лош вкус!

Затова положителната промяна дори и само във външния вид често носи повече дивиденти, отколкото поредната скандална връзка и без значение дали ще промениш цвета на косата, гардероба си или нещо в поведението си, важното е да успяваш да задържиш вниманието върху себе си!

Има обаче и такива, за които външният вид е запазена марка, която се познава отдалеч.

В първата категория слагаме известните дами и господа, които се менят като хамелеони в името на добрия имидж, а във втората – традиционалистите.

За вторите ще си говорим утре, а днес ти представяме най-големите хамелеони по отношение на външния вид сред  популярните българи!


При смелите, тези, които обичат промяната, обикновено личи намесата на стилист или консултант, уцелен е моментът на промяната, както и нейният характер. Това не пречи обаче обикновено промяната да се свежда само до цвета на косата и по-рядко до прическата. Но въпреки това, динамиката е на лице.


Ние харесваме опитите на популярните лица да се различни и интересни.  При някои се получава перфектно, при други е добре опитите да продължат. Но промяната е двигател, и при всички положения - нещо градивно. 


Адмирации за звездите - хамелеони! 
 

More All fashion