Следва

Есил Дюран била агент на ДС

Азис с ново гадже, бил негова собственост

С Дени ни запозна Катрин Вачева преди доста време. След това се видяхме, след като той нашумя покрай Биг Брадър..

Лица преди 13 години

Азис не спира да ни изненадва. След като се снима за Vogue Россия  и премина през десетки трансформации, певецът е известен и с още нещо – честите смени на мъжете до себе си.

След Ники Китаеца, за когото се омъжи и Коце Ламята, Азис си хвана ново гадже – Денислав. Добил популярност с участието си в „Биг Брадър 4” и връзката си със Соня Немска, дюнерджията от Шумен се готви за нова порция слава покрай Азис. Най-оборотният чалга певец, който доскоро имаше и собствено ток шоу, шокира приятелите си във Facebook, променяйки семейното си положение на „Обвързан с Денислав Минчев”.

С Дени ни запозна Катрин Вачева преди доста време. След това се видяхме, след като той нашумя покрай Биг Брадър и тогава си казах „Уау какъв мъж”", твърди Азис пред bliasak.bg. Ромският славей е сигурен, че „когато любовта дойде, не пита” и признава, че е заменил доскорошния си любим Коце с новата си тръпка Денислав. Двамата мъже започнали да си пишат, да се чуват и снощи се обвързали във Facebook.

Аз не се притеснявам, мисля, че и той не се притеснява. Когато има любов, нямаш право да я криеш”, допълва Азис. По повод многобройните авантюри на Денислав, Азис е категоричен – „Ох, той постоянно е обвързан. Но мен не ме притесняват нито Соня Немска, нито Славена. Денислав е моя собственост”, разпалва се звездата.

Сред другите минали през леглото на дюнерджията се отличават плеймейтката Светлана Василева и моделката Иванина. Рязката смяна на сексуалността на шуменецът обаче все още е изненадваща и необяснима.

More Лица