Следва

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! BOSS BOTTLED. NIGHT.

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Тя е тяхната „Жена на годината”. За такава провъзгласиха Наталия Водянова от редакцията на английския Harper’s...

All fashion преди 13 години

Таня Илиева за италианското списание Urban, ноември 2010

Не само сесия, а и корица. Това определено е заслужено за Таня.

За това колко е красива тя няма да говорим, само ще кажем, че страхотните кадри са заснети от Alvaro Beamud Cortes, а стайлингът е дело на Иван Бончев-Вайо, който работи в Италия и негов стайлинг често може да бъде видян в Urban. А това е втора корица на Urban с български модел.

Наталия Водянова за Harper’s Bazaar, Англия, декември 2010



Тя е тяхната „Жена на годината”. За такава провъзгласиха Наталия Водянова от редакцията на английския Harper’s като й отредиха цели три различни корици и сесия цялата в злато. Снимана от Микеланджело ди Батиста, Наталия носи едни от най-красивите дрехи на сезона – Alexander McQueen, Balmain, Givenchy, Armani Prive и още куп златни произведения.

Най-красивите, снимани от Марио Тестино



И като казваме НАЙ, точно това имаме предвид. За декемврийския си звезден брой Vogue UK са се постарали изключително много. Освен корица с очарователната Ема Уотсън, вътре откриваме приложение, наречено Star Girls.

Момичетата са 15, а имената им са символ на женствеността, бунта и красотата в модата – Наталия Водянова, Наоми Кембъл, Кейт Мос, Лара Стоун, Дария Вербуви, Кармен Каас, Клаудия Шифър, Анжела Линдвал, Джорджия Мей Джагър, Карли Клос, Еди, Стела Тенан, Лили Доналдсън, Фрея Беха Ериксън и Саша Пивоварова.



Ама, че листа, нали? Портретите са заснети от Марио Тестино и стилизирани от Лучинда Чеймбърс в преобладаващо златно+бяло.

Промо видеото на детската зимна линия на Стела Маккартни



Те са просто очарователни, малки, красиви. А когато след като най-малко пет пъти изгледаш видеото, ще забележиш, че дрешките са още по-сладки и от самите деца.

Всъщност, това е първата детска линия на Стела под собствения й бранд. Тя премина към тази стъпка с оглед огромния успех за детската линия, която направи като колаборация с Gap. Харесахме момчешките плетени жилетки и малките роклички с акценти в силни цветове. Колко сладко!

Mary Katrantzou спечели наградата на Швейцарската фондация за текстил



Всяка година Швейцарската фондация за текстил награждава със €100 000 млад дизайнер, като 10% от наградата си той трябва да използва за купуване на платове за колекцията си от Швейцария.

Това е една страхотна възможност, която е в услуга и на швейцарския пазар и подпомага финансово млади дизайнери. Миналата година наградата спечели Alexander Wang, а тази година победите се оказа анличанката от гръцки произход Mary Katrantzou, която събра погледите на редакторите на последната седмица на модата в Лондон.

Ние й пожелаваме успех и разумно оползотворяване на на наградата. 
 

More All fashion