Следва

Лейтън Мийстър с поредната рекламна кампания. Този път за Vera Wang

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! BOSS BOTTLED. NIGHT.

BOSS BOTTLED. NIGHT. е съблазнителният и безусловно мъжествен нов аромат от BOSS Black. Следвайки стъпките...

Shopping преди 13 години

Празникът започна!

Историята тръгва от недалечната 2007-ма, на 4 януари, когато онлайн медията www.viewsofia.com става новото място в интернет - свежият полъх на града, цветното удоволствие на презадоволения читател, черешката на тортатана твоята голяма градски история.

За да е още по-хубаво и по-сладко, вместо да получаваме подаръци на този специален ден, ние искаме да ти ги подаряваме, защото споделеното щастие е два пъти повече щастие, а ти, скъпи читателю, си най-важната ни награда.

По случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха 40 страхотни подаръка за теб.

За да получиш един от тях, трябва само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected] до 30.12.2010, а на 4.01.2011, когато часовникът отброи точно 4 годинки, ще изберем 40 наградени чрез жребий.

Следващите два месеца всеки ден в каре Подарък на деня ще изваждаме от сандъка с подаръци по един от тези 40, които съвсем реално можеш да получиш от нас по случай рождения ни ден.

Ето го поредният, този път за Него!



BOSS BOTTLED. NIGHT. е съблазнителният и безусловно мъжествен нов аромат от BOSS Black. Следвайки стъпките на BOSS BOTTLED – легендарния аромат, чийто продажби в бройки надвишават 60 милиона и който се установи като финалния щрих към ритуала на обличането на динамичните и амбициозни мъже по целия свят – BOSS BOTTLED. NIGHT. се осмелява да надскочи предизвикателствата на деня, за да изследва света на мъжа BOSS, когато се подготвя да завладее нощта.

Мъжът BOSS е роден, за да успява и неговите ежедневни ритуали на приготовление са неразделна част от неговия път към успеха. Този нов аромат е създаден, за да подготви мъжът BOSS за след работните му стремежи.

Лице на аромата е актьорът Райън Рейнолдс (Ryan Reynolds), който със своята харизма и самоуверена мъжественост оживява съблазнителния магнетизъм на BOSS BOTTLED. NIGHT. в рекламната кампания.

Талантливият музикален и филмов режисьор Бейли Уолш (Baillie Walsh) избира отличителния кинематографичен подход, за да оживи света на мъжа BOSS по зашеметяващ и драматичен начин. Филмът започва със сцени, представящи свечеряването на града. Високо над метрополиса мъжът BOSS се завръща в своя луксозен мезонет, извисяващ се над всички сгради след нощ в града. Докато преминава през елегантно обзаведения апартамент, наситен с осезаема мъжка увереност, скоро откриваме че той не е сам...

Филмът е историята за силата и увереността на мъжа BOSS във всичко, което прави. Всеки детайл от „ритуала на събличането” разкрива нещо за неговия характер и също както мъжа филмът е фокусиран, идеално уловен и изпълнен със силна мъжка енергия.

Мястото е едно незаето офисно пространство с 360 градусова гледка над Манхатън, преобразено като апартамент на мъжа BOSS, локация вдъхваща истинско страхопочитание, която отразява имиджа му със същата сила както неговото появяване.

Заплетената визия на Бейли Уолш придава на рекламата ниво на детайла, което отразява прецизността във всичко, което мъжът BOSS прави. Филмът е заснет на 35 милиметров филм с използването на множество кинематографични похвати. Детайлните сцени, редуващи се с поетичните фотографии на града, преобразяват мащаба на историята, представяйки на зрителя величината на света, който мъжът BOSS е завладял.

Чешкият модел Линда Войтова (Linda Vojtova) има кратка, но разбуждаща духовете роля като мистериозната жена. След като печели конкурса „Elite Model Look” през 2000-та година, Линда редовно украсява страниците на най-престижните модни списания. Нейната страстна изтънчена красота я прави идеалната партньорка за съблазнителния мъж BOSS в лицето на Райън.

Виж всички>>

More Shopping