Следва

Just like this - Bottega Veneta

Веждите – Нов прочит

Горещата козметична новина с дата Септември е Дебели вежди!Забравяме за тънките, извити и учудени дъги над очите си!

Beauty преди 16 години
Горещата козметична новина с дата Септември е Дебели вежди<@SITE_URLstrong>!

Забравяме за тънките, извити и учудени дъги над очите си! Най-сетне!
Света се преклони пред естествената,”необрана” форма на една от най-важните, но често подценявани черти на лицето.

Задължителен елемент от модерната визия през идващия сезон ще бъдат гъстите, естествено оформени и почернени вежди. Без да се възприема буквално този съвет.
При гримирането на очите и веждите задължително през есента и зимата на 2007-ма ще се използват сиви, кафяви, землисти наситени тонове, но не и черно.

 <@SITE_URLtd>  <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
Ако до сега си излъчвала палавостта на фолк-дива във ваканция с безпощадно оскубани вежди, много бързо ще влезеш в естетска форма при спазване на следните лесни правила:

<@SITE_URLstrong>- не скуби повече, дай на косъмчетата шанс да израснат, което ще отнеме около 15 дни леко дискомфортно време, но пък няма как иначе;

- когато веждите се оформят наново, не бързай и пестеливо почисти само онези косъмчета, които излизат извън основната дъга;

- вземи молив или палитра, специално предназначени за оформяне на тази част от лицето, подчертай формата @SITE_URLприпомняме, че моливът за вежди се нанася на щрихи, а не с гладък рисунък, и леко се разнася с пръсти@SITE_URL и потъмни цвета. Препоръчваме, защото вече използваме Chanel, scuplte sourcils<@SITE_URLa> in light brown, 39 лв в Pretty shop<@SITE_URLstrong>.

- капка лъскав гел на края за фиксация и блясък е задължителна.

Когато процедурата завърши, сравни себе си преди и след и ще разбереш, че не е нужна "Пълна промяна", за да изглеждаш добре.

More from View Sofia

More Beauty