Следва

ReView of the week

Извънредни новини: Майкъл Джексън пуска нов албум през декември

На 14 декември очакваме излизането на албум с неиздавани негови парчета. Първият сингъл от албума Breaking news, който е бил записан през далечната 2007, излезе официално днес...

Music преди 13 години

„Креативният процес никога не е спирал за Краля на Попа. Той усърдно работеше за пускането на следващия си албум. Тайно от феновете си, Майкъл записваше песни в студия по целия свят - от къщата на приятел в Ню Джърси до студия в Лас Вегас и Лос Анжелис заедно с малка група от подбрани колаборатори.”

Знаейки това не е изненада, че на 14 декември очакваме излизането на албум с неиздавани негови парчета. Първият сингъл от албума Breaking news, който е бил записан през далечната 2007, излезе официално днес.

Предстоящият албум ще носи името Michael. Песните, които ще включва той за записани през последната декада и са завършени от различни продуценти след смъртта на звездата. Обложката на албума излезе в края на миналата седмица. За нея Кадир Нелсън създава впечатляваща картина с маслени бои, която събира най-важните моменти и хора от живота на Майкъл.

Веднага след появата на новината за албума се появиха редица слухове подкрепяни от семейството на покойния певец, които твърдяха, че не всички вокали в песните са на Краля на Поп музиката.

Ето го и сингъла Breaking News. Силният звук от инструментите леко заглушава гласа на Майкъл. Ти как мислиш, дали е той?


 

More Music