Следва

Нашият седмичен плейлист

Поп рицари

Една от култовите групи, които записваха спомените ни на касетифонна лента от преди повече от две десетилетия...

Music преди 13 години

Една от култовите групи, които записваха спомените ни на касетифонна лента от преди повече от две десетилетия сега идват на крака в България.

Концертът на ROXETТЕ ще е на 29 май, а билетите ще се продават от 15 ноември. Събитието се пада в неделя и ще е в зала 1 на НДК.

Организатори са София Мюзик Ентерпрайсис, които са приготвили изненади за истинските фенове на групата. 

Първите двадесет късметлии, които закупят билет за концерта от касата на Билетен център НДК (която отваря точно в 9 ч.), ще имат уникалния шанс да спечелят най-новия, предстоящ дългоочакван албум на емблематичното шведско дуо.

През 2002г. Мари заболява от тумор на мозъка. За щастие, след навременна операция тя се възстановява успешно и едва след няколко седмици е отново в студиото за записа на сингъла “Opportunity Nox”. Този сериозен здравословен проблем е причината РОКСЕТ да намалят темпото в съвместната си работа.



Десет години след издаването на последния им студиен албум „Room Service”, който излиза през 2001г. и пет след последното им издание с хитове по повод 20-годишнината от началото на кариерата им през 2006 - ‘A Collection Of Roxette Hits: Their 20 Greatest Songs’, емблематичното дуо ще направи обиколка на четири континента с грандиозното си световно турне през 2011г. и ще издаде нов хитов албум.

В България той ще излезе в началото на 2011г. от Анимато Мюзик/ EMI.

More from View Sofia

More Music