Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кой ще бъде следващият Карл Лагерфелд в Chanel?!

Слухове за това кой, кога и защо би могъл да замести Карл Лагефелд в Chanel, ако той евентуално някога сe пенсионира...

All fashion преди 13 години

Слухове за това кой, кога и защо би могъл да замести Карл Лагефелд в Chanel, ако той евентуално някога се пенсионира, се раждат и умират всеки ден. Но в ноемврийския брой на сп. Numero Лагерфелд сам отправя въпроса към себе си:„Аз имам доживотен договор, така че всичко зависи от това, на кого ще реша да завещая поста си. В този момент бих казал Хайдер Акерман.” Лагерфелд покани Акерман на последното ревю на Chanel и напоследък изглежда влюбен в работата му.Акерман от своя страна реагира добре на благословията на дизайнера: „Как би могло да се отговори на подобно изказване?! Такъв комплимент! Чувствам се поласкан, как бих могъл да бъда. Тези думи значат изключително много за мен, особено произнесени от г-н Лагерфелд.”

Е, от избор на евентуален заместител до реално пенсиониране име поне 100 гигантски крачки. Дали Карл е готов за всички?
 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 17 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...