Следва

Джейн Фонда, Сюзън Сарандън и Сигорни Уивър на кориците на последния брой на сп. V, посветен на възрастта

Довърши историята, спечели ни с въображение: Момичето без име

Това е Стела. Или поне така я нарича момчето от репа, от което всяка сутрин си взима вестник. След това влиза...

Fashion преди 13 години

Защото обичаме да ти разказваме истории. Хубави истории, понякога съвсем въображаеми, понякога почерпени от личните преживявания на един или друг от екипа на ViewSofia. И правим всичко, за да изглежда животът ни някак по-сладък, да сме по-нетърпеливи към утрешния ден и да разчупим клишето рутина!

В поредната съвременна приказка обаче ще участваш и ти, скъпи приятелю.

От понеделник, в продължение на 10 дни, или две работни седмици към всекидневния душ от свежест, прибавяме и по една градкса историям.

През тези 10 дни, ти, скъпи приятелю, ще четеш и попиваш всяка ситуация, ще опознаваш героите, ще си фантазираш за финала на тяхната приказка, а накрая, всяка необикновена исто с модни илюстрации ще я довършиш ти.

Към една от всички истори, разчитаме твоето въображение да напише най-добрия финал, и както винаги, победителят получава и голямата награда – този път е най-красивият - HP mini 210!

Е, ако си готов, да продължаваме!


Това е Стела. Или поне така я нарича момчето от репа, от което всяка сутрин си взима вестник. След това влиза в близкото кафе, изпива чаша тол латте с две пакетчета кафява захар, разглежда вестника, решава кръстословицата – винаги цялата – пише няколко имейла, проверява състоянието на социалните си мрежи и се прибира.

Стела вдига щорите на апартамента си точно в 7.00 и ги спуска в 17:30 всеки следобед. В 11:00 излиза на пазар и се връща с големи торби с продукти, а в 12:30 от апартамента й вече се носи вкусна миризма на топла храна. Стела готви всеки ден и то очевидно в големи количества предвид масата продукти, които прибира вкъщи. Но до сега, момчето от репа не беше видяло никой да влиза или да излиза от апартамента й и никой, който да се разхожда в него, освен Стела, а бяха минали вече повече от 6 месеца, от както тя се нанесе в него.

Не знаеше какво работи, защото не изглеждаше да работи нещо, освен ако не го правеше у дома. Не се срещаше с хора, освен съседите в квартала, с които винаги беше изключително мила. Никой не знаеше името й, а момчето я наричаше така, защото в деня, в който се нанесе, той пиеше бира с подобно име на стълбите пред апартамента й с няколко приятели.

- Казвам се Лора. Искаш ли да обядваме заедно днес, забелязах, че винаги ядеш едни и същи мазни закуски. Ще приготвя нещо вкусно и здравословно. Заповядай! Знаеш къде живея. – каза бившата Стела една ноемврийска сутрин, докато отново си купуваше вестник.

- Да, звучи чудесно – отговори момчето след кратко стъписване, след което устните му образуваха дъга, от която той едва промълви. – Аз съм Анатоли, между другото…

Довърши на [email protected]

Забележка: Към всяка от историите ти трябва да добавиш подходящия финал, а най-добрият от 10-те ще се избира от специален екип и ще получи голямата награда - HP mini. Историите са 10, но наградата е само една, така че ти можеш да играеш и на 10-те или да си избереш само една от тях, но крайният победител е един.

Виж първата история и ни напиши за края >>


Лаптоп HP mini 210
Палто Cincia Roca от ViewSofia Shop 175 лв.
Ръкавици Max Mara 160 лв.
Очила Max&Co 320 лв.
Гривна на Нева Балников от ViewSofia Shop

Фотограф: Димитър Панайотов
Стайлинг: Иван Цуцуманов
Модел: Здравка @ Ivet Fashion

 

More Fashion