Следва

Бербатов пуска модна линия, феновете чакат с нетърпение

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Спечели невероятния Gigaset SL780

Gigaset представя новия си модел от своята премиум линия телефони - Gigaset SL780, който е с многократно...

Shopping преди 13 години

Празникът продължава.

И сред дългия списък с луксозни подаръци идва ред на поредния. Този път е невероятният Gigaset SL780 за твоя дом или офис.

За да имаш шанса да получиш един от всички 40 подаръка, трябва само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected] до 1.01.2011, а на 4.01.2011, когато часовникът отброи точно 4 годинки, ще изберем 40 наградени чрез жребий.

Gigaset представя новия си модел от своята премиум линия телефони - Gigaset SL780, който е с многократно награждаван дизайн, иновативни материали и технология.



За първи път рамката и зареждащото устроиство са изработени от метал. Този уникален дизайн спечели наградата Red.Dot Honorable Mention и награда на IF за дизайн за своята лекота на употреба, базирана на нова меню концепция, ергономична клавиатура с технология от метална основа и голям цветен дисплей.

За първи път в този модел Gigaset използват своята ECO Plus технология – при нея базовата станция прехвърля сигнал само когато се провеждат разговори.

Новия SL780 на Gigaset отговаря на най-високите стандарти за дизайн, технологии и грижа за околната среда. Необичайната концепция с използване на метал допринася за високото качество на телефона.

Особено внимание е отделено на лекотата на употреба – чрез новата концпция на менюто с интуитивни икони и централен навигационенн бутон с 5 посоки потребителите могат лесно да управляват SL780. Технологията с метална клавиатура дава съвсем ново усещане, а големия TFT QVGA цветен дисплей с 256 000 цвята - идеална четимост.

В допълнение, телефона предоставя перфектно качество на звука, дори когато е използван с хендсфри. При желание потребителите могат да изключват звука на апарата и да дефинират VIP потребители. Когато VIP потребител се обажда, телефона издава акустичен сигнал независимо че звука му е изключен.

За да позволи ефективно управление на контактите, Gigaset SL780 има голям органайзер с възможност за въвеждане на до 500 контакта в стандартен vCard формат. Благодарение на Gigaset QuickSync софтуера, данните могат лесно да бъдат синхронизирани с компютър през мини USB кабел или Bluetooth. Новия модел предлага и календар, чрез който потребителите могат да оргзанизират важните си ангажименти.

Gigaset SL780 е оборудван с водеща ECO технология и енергийно ефективно захранване, което потребява с до 60% по-малко енергия от обичайните телефони. В допълнение, енергията може да бъде намалена при ECO режим когато силата на пренос на сигнал е намалена с 80% в момент на провеждане на разговор. И а помощта на ECO Plus режима, преноса се изключва напълно в режим на зареждане или изчакване.

За да бъдем сигурни че Gigaset SL780 в винаги в крак с времето, апарата разполага с функционалност за обновяване на софтуера и добавяне на функции чрез интернет. В допълнение на Gigaset IP базираната базова станция, Gigaset SL780 поддържа предаване на глас през HDSP (High Definition Sound Performance). Базовтите станции на новия модел могат да поддържат до 6 слушалки. При желание на потребителя може да бъдат добавени безжични Bluetooth слушалки или слушалки свързани чрез Slim Lumberg букса. Апарата може да бъде свързан и с Gigaset HC450 домофон.



Виж още от списъка с подаръци>>
 

More Shopping