Следва

Double Trouble - Къде да го направиш

Свежи, спортни и по-детски

Мотото на ViewSofia при избора на vintage селекцията тази седмица бе да бъдем свежи и по-детски от всякога. При издирването на такива стоки попаднахме...

Beauty преди 16 години

За наше удоволствие и благодарение на вашата идея събрахме някои от най-добрите екземпляри в пясъчен тон в офиса на ViewSofia.

Те са уникални, защото са единствени. Размерът също няма други разновидности, но той може да бъде точно вашият. Ако някои от нашите предложения са ви харесали, пишете ни за желанието си да ги притежавате, като имате предвид размера и стойността, които сме посочили за съответния артикул.

Чрез формата ни за контакт<@SITE_URLstrong><@SITE_URLa> винаги имате шанса да се сдобиете с някой дизайнерски уникат, без това да ви коства цялото време, необходимо при една обиколка из Vintage магазините на София.

Ние се грижим само да избираме най-доброто от всички.
Останалото е във вашите ръце.

Мотото на ViewSofia<@SITE_URLstrong> при избора на vintage<@SITE_URLstrong> селекцията тази седмица бе да бъдем свежи и по-детски от всякога. При издирването на такива стоки обаче попаднахме на много дрехи за малчугани.


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>

Дънки за 8 - 9 годишно момченце, 25 лв<@SITE_URLstrong> <@SITE_URLp> <@SITE_URLtd>

Ризка Paul Smith за 7 - 8 годишно момиченце,<@SITE_URLstrong> 30 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>

Рокля от синьо кадифе за 2 годишно момиченце, 12 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>


<@SITE_URLp>

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>

Бебешка блузка 1 - 2 години, 8 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd>

Детска козирка 2 - 3 години, 6 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> <@SITE_URLp>
Детският<@SITE_URLstrong> мотив и чистият розов цвят<@SITE_URLstrong> придават една съвършена свежест на външния ви вид.


<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>

Розова тениска с надпис - М -6 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd>

Непромокаемо яке - S - 12 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>

Като любители на интересните щампи и надписи върху дрехите, не пропуснахме да отбележим една истинска находка<@SITE_URLstrong>. Ликът на Че <@SITE_URLstrong>върху белия лак би изглеждал невероятно добре, съчетан със светли широки дънки и впита тениска неглиже<@SITE_URLstrong>.



<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr>

Чанта от бял лак с лика на
Че Гевара - 20 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd>

Малка чанта Bognar, 15 лв<@SITE_URLstrong><@SITE_URLp> <@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable>
Предишна селекция...<@SITE_URLa>

Следваща селекция...<@SITE_URLa>

Sold out:<@SITE_URLstrong>
1. Дънки за 8 - 9 годишно момченце, 25 лв

More from View Sofia

More Beauty