Следва

На входа на случайността. Твоят финал на историята

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! SHISEIDO ZEN

По случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха 40 страхотни подаръка за теб....

Shopping преди 13 години

По случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха 40 страхотни подаръка за теб.

За да получиш един от тях, трябва само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected] до 30.12.2010, а на 4.01.2011, когато часовникът отброи точно 4 годинки, ще изберем 40 наградени чрез жребий.

Следващите два месеца всеки ден в каре Подарък на деня ще изваждаме от сандъка с подаръци по един от тези 40, които съвсем реално можеш да получиш от нас по случай рождения ни ден.

Специалната подаръчна кутия Shiseido Zen, пълна с луксозни козметични чудеса за твята кожа, с неповторимия парфюм Zen. Две дами ще се радват и релаксират в Zen, a ето и къде се крие неговата опияняваща магия:



Създаден от SHISEIDO, най-релаксиращият парфюм на света вече е факт. Естествено и много точно, неговото име е ZEN. Призван като едноименното японско учение да носи истина и простота, хармония, нежност, женственост и еманация, ZEN е най-доброто, което можеш да си причиниш сред ароматите.

Ще го намериш в шишенце под формата на куб. Кубът с ясните си линии, повторението на форми, усещането за съвършенство, енергията е най-добрият символ на съвършенство. Цветът му е златен, интензивен, зареден с емоция, отражение на светлината.

Ароматът SHISEIDO ZEN Eau de parfum от 30, 50 и 100 ml е луксозен, личен, неподражаем парфюм, който носи в себе си следите на огрявани от слънцето синя роза, бергамот, праскова, ананас, грейпфрут във връхните нотки, и още фрезия, гардения, лотос и теменуга в центъра.

Пикантни и ориенталски, базовите нотки слагат поантата на чувствеността и абсолютното женско съвършенство благодарение на пачули, кедрово дърво, мускус и амбра.

Какъв всъщност е аромакологичният ефект, или как освен, че ухае, въздейства Zen?
Просто е, но никой не се беше сетил досега. Zen гони стреса, като релаксира тялото чрез стимулиране секрецията на анти-стрес хормона, а на ума налага вълна на дълбока релаксация.

Към парфюма има още: грижа за тялото Zen, парфюмиран дущ-гел Zen и парфюмиран крем за тяло Zen - специално разработен комплекс от Shiseido с екстракт от листа на японското плодово дърво Локът /тръстиков портокал/, за който от още преди 1000 години се носи славата на растение, което освен, че доставя на кожата мощна влага, подтиква към изкушения и страсти часове наред...

Лечението с аромати е интензивно, успешно и древно колкото света. Днес SHISEIDO вади на пазара съвършеното 2 в 1 – ум и тяло на пиедестал. Спокойствие, хармония, красота.

Ще го получиш в специална подаръчна кутия и красива чантичка за съхранение. 



Виж още от списъка с подаръци>>
 

More Shopping