Следва

Червенокоса порцеланова кукла е новото лице на Longchamp

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Съблазън от Chanel

Красива кожа, бледи устни, бели като сняг зъби, фина очна линия, спирала само за обем. И малко руж, за да...

Shopping преди 13 години

Красива кожа, бледи устни, бели като сняг зъби, фина очна линия, спирала само за обем. И малко руж, за да подчертае скулите ти.

В изискана кутия с кадифена опаковка Joues Contrast е твоето оръжие за съблазняване. Как действа ли!? Номерът е само да го извадиш от елегантната си чанта и да сложиш малко от великолепния му розов цвят върху скулите си.

Жест, който мъжете обожават! И за да е още по-красиво, за теб избрахме цвят розова експлозия!

Но колкото и да обичаме чистата до съвършенство кожа, подчертана с малко руж на скулите, класацията по най-неустоими устни винаги води неговор величество глоса.

И разбира се, като добри момичета, често му се подчиняваме.



Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss е с интензивен цвят, плътен и разкошен, без да се разлива по очертанията съвършените ти устни. Издържа на толкова коктейли, колкото са ти нужни, за да се забавляваш и не си отива преди края на вечерта.

Цветът, който ще ти подарим е в най-прекрасното червено. Не твърде наситено и не прекалено провокативно – 58 ENOI e твоят номер.



Знаеш какво трябва да направиш, ако още не си, за да си вземеш великолепбия подарък Chanel! Тъй като нашият рожден ден продължава до края на 2010-та, имаш още време да ни пожелаеш в най-малко 4 думи нещо от сърце!



На [email protected]. И после, един от 40-те луксозни подаръка ще бъде твой!

 

Виж още от списъка с подаръци>>
 

More from View Sofia

More Shopping