Следва

Trend Report: Първа пролет в пастели

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! 10 процедури с Osmolipocel от Bodyforming

Ден преди Бъдни вечер, заедно с BodyforminG, ти представяме следващия скъп подарък - пакет от 10 процедури...

Shopping преди 13 години

Ден преди Бъдни вечер, заедно с BodyforminG, ти представяме следващия скъп подарък - пакет от 10 процедури с уреда Osmolipocel.

Причината я знаеш, ставаме на 4 през януари и вместо да получаваме подаръци, ние подаряваме. Ти просто трябва да ни изпратиш уникалното си пожелание на адреса [email protected] и да чакаш жребият да ти определи подарък. Разбира се, ако все още не си го направил.

А какво представлява самата процедура?! Ефектна, бърза и безболезнена терапия за отстраняване на мастни натрупвания и целулит!

Osmolipocel е алтернатива на липосукцията, която спомага за премахването на мастни депозити без хирургическа намеса, без болка, без риск от белези и увреждане на кожата.

Osmolipocel помага да изгорите мастните депа на нужното място като използва ултразвукови вълни за разбиване на мастните клетки.

Ултразвуковите вълни произвеждат милиони въздушни балончета, които обгръщат клетката. Това увеличава налягането oколо клетъчната мембрана и тя се пука, като самата клетката не се разрушава. Освободената мазнина се поема от лимфната система и се пренася до черния дроб, където по естествен път чрез метаболизма се разгражда.

Ако ти е нужна повече информация може да ми се обадиш по всяко време. За съжаление в момента не можем да изготвим нещо, като ваучер, но ако ти е нужен ще видя какво мога да направя.
 



Виж още от списъка с подаръци>>
 

More Shopping