Следва

Шах и... мат. Твоят финал на историята

Перфектната Снежанка! Как си я представят те, мъжете

За да проверим обаче дали трудолюбивата принцеса от приказката, която броди из студения снежен град, се е...

All fashion преди 13 години

Дядо Коледа може и да замени перфектно Дядо Мраз преди 20 години, но ролята на Снежанка в празничната еуфория продължи да е една от най-важните.

За да проверим обаче дали трудолюбивата принцеса от приказката, която броди из студения снежен град, се е променила с годините, попитахме 20 случайни мъже, някои от тях доста известни, как си представят перфектната Снежанка. И те уверяваме, че ни беше доста трудно да обобщим образа й:

Юлиан (Вергов): Висока около 2.12 м и тежаща около 150 килограма, за да носи чувалите с подаръци на Дядо Коледа!

Мартин:
"Представям си я как излиза от второстепенната роля, в която са я набутали още навремето, яхва Рудолф, облечена в жокейски сет и тръгва да раздава секси подаръчета, като оставя най-накрая горкия Дядо Коледа да си почива, нали и без това е дядо :D"

Светослав:
"За мен перфектната Снежанка трябва да е със снежно бяла кожа, гарвановочерна коса, розови бузки, чипо носле и изумрудено сини очи. Трябва да има загадъчната усмивка на принцеса, но не и високомерието на такава."

Владимир: "Перфектната Снежанка за мен е тази, която обичам, която ме кара да живея и ме прави щастлив."



Юлиан (Константинов): "Катрин Зита Джоунс на младини"

Иван:
"С ретро булчинска рокля с дантели, сини очи, рижави букли и nude червило. Точно като Карън Елсън"

Иво: "Усмихната, мила, чаровна"

Константин: "Елегантна; очевидно по скандинавски красива; с леко заскрежени бузи и премрежен поглед; изражение, което подсказва, че носи подарък, избран специално за мен".

Милослав: "Снежанки не съществуват (както и дядомразовци), уви".

Кристин: "Когато попитах колежките ми за малко помощ по този въпрос, те в един глас казаха „гола!”, но аз предпочитам Снежанка да е облечена по възможност стилно, да има ослепителна усмивка, да притежава бърз ум и чувство за хумор. И това е достатъчно. Прекалено много ли искам".

Асен: "Северен тип жена с дълга руса коса, сини очи, тяло на пантера - гъвкаво, стройно и изваяно, дързък и леко студен поглед ..."



Борислав: "Перфектната Снежанка е pin up с татуси, цялата в червено, но не с просташки дрехи."

Радослав: "Бяла, с червени устни и черна коса. Легнала върху мечка и пиеща вино."

Емануил: Представям си я като жена, стояща зад мъж с успешен бизнес (мисли си Дядо Коледа).

Тодор:
"Със заешки уши и сладка заешка муцунка. Като в това няма никакъв сексуален подтекст. Никога Снежанка не ми се е струвала секси героиня, по скоро като плюшена играчка."

Стефан: "Ледено студена, с бяла като сняг кожа, черна като абанос коса и кърваво червена рокля, която се съчетава с цвета на устните й. И върху обувки на висок ток!"



Влади: "Като чуя Снежанка, единственото, което си представям е Ума Търман!"

Станимир: "Зад щанда за играчки в Мола."

Стефан Карчев:
Тя е бунтарка, леко "dirty", но не много, с къса чуплива коса и огромна рокля с дантели. Русолява и с лунички, абсолютен фрийк от Лондон или Берлин. През деня радва малките дечица, а през нощта е замесена в незаконен бизнес с трафик на палта от кожа на екзотични животни.

Антон: "Снежанка прилича на депутатката Калина Крумова, но без да й се налага да говори."
 

More All fashion