Следва

Б като Библия - Б като Блог

Сензацията Victoria Beckham

Ето я и нея. Чантата, която шокира дори създателката си Виктория Бекъм, заради това, че й трябваше само час, за...

All fashion преди 13 години

Ето я и нея!

Чантата, която шокира дори създателката си Виктория Бекъм, заради това, че й трябваше само час, за да бъде разпродадена в онлайн бутика Net-a-porter при пускането й точно по време на коледния шопинг.

Двуцветният разкош струва 2,050 евро, направена e от набук и лъскава кравешка кожа, носи духа и стила на създателя си си и е част от първата колекция дамски чанти на скорошната дизайнерка.

Сред моделите на г-жа Бекъм вече има и достойни съперници на чантата Birkin не само по цена, но и по масовата истерия около това да я притежаваш.

В момента в net-a-porter можеш да намериш само една от двете, които са пуснати там – минималистичната красота от крокодилска кожа за сумата от 10,850 Евро.


Три от стоте модела Birkin на Hermes, с които гардеробът на Виктория се гордее, е много вероятно да бъдат засенчени от нейните собствени

Още шест на брой модела, според tmagazine, са пуснати в продажба от сега, но както по-рано съобщихме, официално колекцията аксесоари на Виктория Бекъм ще излезе през февруари.



Много сме любопитни с какво ще ни изненада още госпожата, току-виж се е превърнала в истинска бомба на модната сцена през новата 2011-та.

More from View Sofia

More All fashion