Следва

ViewSofia: 4 години в снимки

Америка обича секси голи жени

Лейди Гага продава най-добре списания, за разлика от нея Тайлър Суифт се представя най-зле...

All fashion преди 13 години

Във времето на равносметките стана ясен и следния факт - Лейди Гага продава най-добре списания, за разлика от нея Тайлър Суифт се представя най-зле. Корицата на гага за Rolling Stone е продала 3 пъти повече списания, от средните продажби за месец през 2010. Корицата й за Vanity Fair пък е втората най-продавана корица за списанието след тази на Анджелина Джоли. Тази на Elle e била трети бестселър, а на Cosmopolitan се оказва най-продавания брой.

Към Суифт за най-зле продаващи знаменитости за изненада се нарежда любимката на Анна Уинтър Блейк Лайвли, чиято корица за Vogue се оказа третата най-непродавана, от друга страна Блейк се превърна в бестселър за сп. Allure. Джесика Симпсън също коства загуби за Marie Claire, като реализира най-лошите продажби на списанието за годината, когато се снима без грим за списанието.

2010 е била силна и за Риана, особено сред мъжката аудитория, като тя реализира една от най-продаваните корици на GQ, които я поканиха отново за януарската си корица през 2011.

Това единствено доказва, че ключа към успеха в продажбите на едно списание не е да сложиш на корицата му една руса принцеса, която се радва на звездна кариера, а провокативни, полуголи или поне облечени в нещо скандално жени. Всъщност статистиките сочат едно основно нещо – Америка купува/обича секси голи жени.
 

More All fashion