Следва

Находка за щастие

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Последните pre-fall колекции пристигат на малки свежи глътки въздух от Париж, а тази, която най-много харесваме ...

All fashion преди 13 години

Celine Pre-Autumn/Winter 2011

Последните pre-fall колекции пристигат на малки свежи глътки въздух от Париж, а тази, която най-много харесваме досега е есенната колекция на Celine.

Фиби Файло съумява да изведе модната къща постепенно на още по-високо ниво, оставайки вярна на себе си. Обожаваме съчетанието на плетива с кожа и всеки панталон, който тя създава.

Цялата колекция е пълна с есенни цветове, английско червено, зелено шотландско каре, съчетания с деним и прекрасно земно кафяво. И много пачуърк.

Започнаха мъжките седмици на модата



Trussardi 1911 ; Burberry Prorsum aw 2011/12

Намираме се в разгара на мъжките седмици на модата и по-точно в миланската. Всичко започна на 11-и януари с изложението Pitti Immagine Uomo във Флоренция, а в момента някъде под шатрите в Милано редактори и купувачи разглеждат колекциите на италианските модни къщи, а до края на месеца ще бъдат показани колекциите и в Париж.

До този момент най-много харесахме юбилейната колекция на Milan Vukmirovic за 100-годишнината на Trussardi 1911. В събота късен следобед (18:00ч.) Christopher Bailey показа мъжa на Burberry Prorsum в най-добрата му светлина. А в края на дефилето момчетата излязоха под пороя от изкуствен дъжд в залата, облечени в дъждобрани.

Ето и видео:



Лара Стоун и Тайсън Бълоу за Calvin Klein


30 секунди, изпълнени със сексапил, както само Лара го може.

Рекламният клип е заснет, за да бъде показан по време на наградите Златен Глобус, които се състояха снощи в Бевърли Хилс. В него взимат участие Лара и Тайсън Бълоу под режисурата на Фабиен Барон.


Да надникнем в мъжката колекция на Thierry Mugler



Уикендът криеше много изненади и една от най-интересните беше снимката, която Нокола Формичети, новият арт директор на модната къща Thierry Mugler, пусна в интернет.

Това е първата визия от първата му колекция за марката. Както може би личи, очаква се Никола да съживи лабораторията за мода Mugler, която от известно време е в застой, а дали е така ще разберем по време на седмицата на модата в Париж, защото дефилето на мъжката линия Mugler е насрочено за сряда, 19 януари.

Gareth Pugh за Pitti Immagine



За първи път Гаретсъздаде малка колекция, която бе показана на изложението във Флоренция и бе изработена специално за случая. Колекцията е невероятна, а представянето естествено бе съпътствано от видео, дело на Show Studio и режисьора Ruth Hogben, което бе показано на тавана на катедралата Orsanmichele във Флоренция.

Видеото е страхотно, не откъсвай очи от него до последната секунда.


More All fashion