Следва

Б като Библия - Б като Блог

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Точно две имена са достатъчни – Кейт Мос и Longchamp. А когато са в колаборация е неизбежно да не се получи нещо красиво.

All fashion преди 13 години

Кейт Мос за Longchamp пролет-лято 2011

Точно две имена са достатъчни – Кейт Мос и Longchamp. А когато са в колаборация е неизбежно да не се получи нещо красиво.

Освен че винаги сме харесвали чантите, които Кейт прави за малката си ежесезонна линия за Longchamp, харесваме много и кадрите, заснети от Alasdair McLellan.

Заплюваме си панталонa и голямата торба с принт от снимката вдясно.

Големите седмици на модата започнаха



И както се казва – „Честит fashion week”.

Дойде ред и на четирите големи модни столици да покажат на какво са способни. В момента Ню Йорк е в разгара си, а в петък ние отлитаме за Лондон, за да ти покажем всичко най-интересно, което се случва там. Следват Милано и Париж, както обикновено. И така чак до средата на март.

Alexander Wang спечели наградата на GQ за най-добър млад дизайнер на мъжки облекла



Наградата на мъжкото списание GQ за най-добър млад дизайнер в мъжката част от модата бе връчена миналата седмица за пети път, а тазгодишния победител е Alexander Wang. Той получава сума в размер на $50 000 и менторство за създаване на колекция от най-големите имена и авторитети, работещи в мъжкото списание.

Двойна корица на Лара Стоун за Vogue Китай, март 2011



Ден и нощ, пустиня, Лара, рокля YSL. Какво повече...Думите за Лара никога не са стигали, просто обожаваме момичето под No.1 в ранглиста на Models.com.

Bianca Balti за Francesco Scognamiglio пролет-лято 2011




С последната порция кампанийни кадри за пролетно-летния сезон пристига Bianca Balti, която позира неустоимо в дрехите на Francesco Scognamiglio. Кампанията е заснета от Giampaolo Sgura и е страхотна!
 

More from View Sofia

Double Trouble - Лара Стоун VS Фрея Бея Ериксон

All fashion преди 13 години

..........иконите на едно по-старо поколение, което днес изместват Жизел Бюндхен, Наталия Водянова, Аби Лий, Наташа Поли, Фрея Бея Ериксон, Наташа Пивоварова, Дария Уербоуи, Лара Стоун, Аня Рубик, Лили Кол, Миранда Кер, Изабели Фонтана, Фрида Густавсон, Ракел Цимерман, Карли Клос, Енико Михалик. Джорджа Мей Джагър.....

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

All fashion преди 13 години

Очарователната Ирина краси корицата на испанското декемврийско издание на най-известното списание за мъже. Но дотук с хубавите новини. Оказа се, че Ирина съди списанието за нахален фотошоп ретуш, както и за договор, който те твърдят, че е подписала, с оглед публикуването на тези кадри.

More All fashion