Следва

Б като Библия - Б като Блог

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Точно две имена са достатъчни – Кейт Мос и Longchamp. А когато са в колаборация е неизбежно да не се получи нещо красиво.

All fashion преди 13 години

Кейт Мос за Longchamp пролет-лято 2011

Точно две имена са достатъчни – Кейт Мос и Longchamp. А когато са в колаборация е неизбежно да не се получи нещо красиво.

Освен че винаги сме харесвали чантите, които Кейт прави за малката си ежесезонна линия за Longchamp, харесваме много и кадрите, заснети от Alasdair McLellan.

Заплюваме си панталонa и голямата торба с принт от снимката вдясно.

Големите седмици на модата започнаха



И както се казва – „Честит fashion week”.

Дойде ред и на четирите големи модни столици да покажат на какво са способни. В момента Ню Йорк е в разгара си, а в петък ние отлитаме за Лондон, за да ти покажем всичко най-интересно, което се случва там. Следват Милано и Париж, както обикновено. И така чак до средата на март.

Alexander Wang спечели наградата на GQ за най-добър млад дизайнер на мъжки облекла



Наградата на мъжкото списание GQ за най-добър млад дизайнер в мъжката част от модата бе връчена миналата седмица за пети път, а тазгодишния победител е Alexander Wang. Той получава сума в размер на $50 000 и менторство за създаване на колекция от най-големите имена и авторитети, работещи в мъжкото списание.

Двойна корица на Лара Стоун за Vogue Китай, март 2011



Ден и нощ, пустиня, Лара, рокля YSL. Какво повече...Думите за Лара никога не са стигали, просто обожаваме момичето под No.1 в ранглиста на Models.com.

Bianca Balti за Francesco Scognamiglio пролет-лято 2011




С последната порция кампанийни кадри за пролетно-летния сезон пристига Bianca Balti, която позира неустоимо в дрехите на Francesco Scognamiglio. Кампанията е заснета от Giampaolo Sgura и е страхотна!
 

More All fashion