Следва

The daymaker: Ултра розово

NESCAFÉ Dolce Gusto в кристална фаза

На 24 февруари в „Музейната галерия за модерно изкуство“ в София Нестле България ще представи лимитирана...

All About Life преди 13 години

Св. Валентин може и да си замина, но специалните подаръци за любими момичета не спират да ни изненадват.

На 24 февруари в „Музейната галерия за модерно изкуство“ в София Нестле България ще представи лимитирана колекция от кафе-машини NESCAFÉ Dolce Gusto с инкрустирани кристали Swarovski Elements, специално разработени за България. За тази серия са създадени 25 машини с неповторим дизайн.

Уникалните „бижута” за кафе-специалитети ще бъдат представени единствено в България, създадени от млада българска дизайнерка и изработени в Германия.

Кристалите Swarovski Elements са предлагани в разнообразни цветове, ефекти, форми и размери. Тези елементи са предпочитани от дизайнерите от основаването на компанията през 1895 г.

Swarovski Elements са и в основата на престижно сътрудничество с архитекти, интериорни дизайнери и дизайнери на осветление, което води до множество значими постижения.

Представянето на неповторимата кафе-система NESCAFÉ Dolce Gusto с кристали Swarovski Elements ще се проведе под мотото „Уникален дизайн за уникална емоция“.

За да претворят тази емоция в реални дела, организаторите ще финансират развитието на перспективен студент в сферата на дизайна, който ще бъде избран с конкурс за изучаващите индустриален дизайн. Талантите ще могат да участват със свои проекти на тема „Уникален дизайн за уникална емоция“. 15-те най-добри работи, достигнали до финала, ще получат кафе-машини NESCAFÉ Dolce Gusto.

Така силата на доброто кафе и неповторимото изящество ще се обединят, за да сбъднат мечтата на един млад творец да покаже таланта си пред света.

Домакин на представянето е „Музейна галерия за модерно изкуство“, а водеща на събитието ще бъде актрисата Елена Петрова.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.