Следва

Наталия Симеонова на 41, страда за още деца

Бионсе и Джей Зи може би пред развод

Според чуждестранните медии, близки приятели на двойката Бийонсе и Джей Зи са потвърдили, че отношенията...

Лица преди 13 години

Според чуждестранните медии, близки приятели на двойката Бийонсе и Джей Зи са потвърдили, че отношенията между двамата са охладнели и те ще се разделят за известен период от време.

Според тях двамата изпълнители имат големи конфликти през последната година и връзката помежду им вече не е същата. "Най-големият въпрос, по който спорят са децата. Джей Зи иска деца, а Бионсе не. Тя не желае да жертва кариерата си за семейството." Са част от репликите, които се разменят в обкръжението на звездите.

Рапърът и продуцент бил много изнервен заради проблемите със съпругата си и затова предпочел да се усамоти в лично имение в Ел Ей.

Обикновено, където и да се появят двамата само потвърждават слуховете за раздялата си с поведението си един към друг. През уикенда например Джей Зи и Бионсе били в компанията на други известни личности, били видимо в лошо настроение и нито веднъж не се погледнали в очите.

"Засега той остава в Лос Анджелис. Бионсе ще си остане в Ню Йорк. Те се надяват, че докато са разделени ще имат време да обмислят всичко и ще решат дали да имат деца или да се разделят окончателно", разкрива приятелят на знаменитостите, съобщава Lifestyle.bg.


 

More Лица