Следва

The daymaker: шапката коте на Anna Sui есен 2011

The daymaker: Свежест на килограм

Следобедното кафе със сигурност е свършило чудесна работа с овладяване на прозевките и е време за нещо свежо и...

All About Life преди 13 години

aymaker.... Или всичко, което буквално може да направи деня ти.

Следобедното кафе със сигурност е свършило чудесна работа с овладяване на прозевките и е време за нещо свежо и дори романтично в 16.00.

Кошницата с плодове от стари времена е символ на грижа и любов и ако денят ти има нужда от това, дай му каквото заслужава.

Мандарините са чудесен следобеден десерт, след обилен обяд, защото приятно топят мазнините, дават необходимата доза витамин C, за да не се налага да ходиш за още кафе и много лесно сплотяват екипа.

На два килограма мандарини е най-приятно да се прави оперативка, всички са в чудесно настроение, а идеите се раждат като на кино лента.

Хубавата мандарина ще познаеш по това, че лесно се бели, по-тежка е, отколкото на вид, което значи, че е сочна, а кората трябва да не е много набраздена.


 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.