Следва

В чест на Седмиците на модата

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Ето я и нея последната корица на Карин като главен редактор на френската модна библия. Броят е март 2011...

All fashion преди 13 години



1. Даян фон Фюрстенберг е засрамена от изказването си по повод роклята на McQueen, която Мишел Обама носи на вечерята в чест на Китай


Даян фон Фюрстенберг заяви по време на разговора си с Тина Браун, че е засрамена от изказването, което направи от името на Съвета на американските дизайнери, че решението на Мишел Обама да носи рокля на McQueen по време на вечерята в чест на Китай, е било разочарование.

"Може би е харесала цвета! Сигурна съм, че е имала опции като всички нас. Или е попитала президента Обама коя му харесва," казва Даян.


2. Christian Louboutin кръсти модел обувки на Блейк Лайвли



Блейк Лайвли напоследък регистрира моден успех след моден услех. Последното, на което се радва (след кампанията за Chanel, в която нямаме тырпение да я видим), е новият чифт обувки, които Christian Louboutin кръсти на нея. The Blake ще се появи на пазара в САЩ и Великобритания през март и ще струва 635 паунда.

"Разхождах се в ателието му и си мислих колко красиви са всички модели тук, тогава ги видях и му казах, че толкова ми харесват, че бих спала с тях всяка вечер под възглавницата си и той каза, че в такъв случай ще ги нарекат Блейк. Беше най-големият комплимент, който съм получавала някога," заяви Блейк.

3. Сезонът на атрактивната мода



Модел излиза, после още един и още един и т.н. Такива бяха ревютата до скоро, но изглежда, че моделът на скучните монотонни шоута вече не е на мода.

Повече от всякога се насладихме на атрактивни ревюта по време на последната модна седмица, като шоуто на Elise Overland на лед или Cathrine Malandrino, която организира ревюто си в офиса на New York Times. Andrew Bucker пък разходи моделите по улицата пред бутика си.

Thom Browne от своя страна се позиционира в градската библиотека, а Таня Илиева се появи на Гранд Сентръл Стейшън за Moncler Grenoble в Ню Йорк. Изобщо всеки всякак се опитва да ни изненадва не само с дрехите и тази мистериозност около формата на ревютата много ни харесва.

4. STREETFSN и седмицата на модата в Ню Йорк



Изключително много харесахме как авторите на блога STREETFSN отразиха уличната мода по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Харесвахме как посветиха почти всеки свой ден в улавянето на прекрасната Тайлър Томаси Хил, а покрай нея и всеки малък детайл в аутфитите на стилисти, модели, дизайнери, байери или просто минувачи.

5. Последната корица на Карин Ройтфелд за Vogue Париж



Ето я и нея - последната корица на Карин като главен редактор на френската модна библия. Броят е март 2011, фотографите са Мерт и Маркус, моделът е Саския Де Брау, облечена в Givenchy.

Последната й фантазия е страхотна, а какво ли крият страниците ще научим съвсем скоро.
 

More All fashion