Следва

Стрийт стайл вдъхновения - по лесния начин

Цветна пролетна терапия от Max Mara

Така ни се прииска истинска цветна терапия в този мрачен петъчен ден... И почти ни я предоставиха на тепсия...

All fashion преди 13 години

Така ни се прииска истинска цветна терапия в този мрачен петъчен ден... И почти ни я предоставиха на тепсия.

Точно „Цветна терапия” беше името на купона с ревю на MaxMara, на който марката събра куп влиятелни и известни дами, сред които шефката на БНТ Вяра Анкова, водещите Радост Драганова и Марта Вачкова, Траянка Орфаниду (Форс Делта), Боряна Манолова (Изпълнителен директор на Siemens), Н.П. г-жа Леа Сабренат, посланик на Финландия в България, доц. Мира Кадурина (завеждащ клиника по дерматология към ВМА) и все жени с вкус и цвят на успех.

Всички приподвигнаха настроението си и отвориха сетивата си за една изключително цветна атмосфера, няма как – пролетта бавно пристъпва в гардероба.

Пролетно-летните инспирации на Max Mara са минималистичните кройки. И спортния шик. Дълги, леки и тренч палта, кабан палта и костюми са представени в освежени варианти по отношение на пропорции и комбинации на материите. Тук ясно се разпознава дългогодишна традиция за високо качество и балансираност на Макс Мара.


Вяра Анкова на ревюто на Max Mara, заедно с гуруто на телевизионния стайлинг Весела Златоустова

В тази ърбан-колекция е застъпена и моряшката тема със сака с метални копчета, райета и плетени детайли.

Денимът възприема кройки в неутрални тонове като бялото, бежовото, черното и синьото се редуват с отблясъци в червено, оранжево, лилаво и лимоново жълто присъстващи в дълги рокли и широки свободни панталони, подходящи и за вечерен тоалет.

Минималистичен шик и модерна визия има и в младежката линия Sportmax. Нова елегантност, вдъхновена от малката парижанка от „Дамите от Рошфор”. Открихме градски дълги леки палта от памук с лачена кожа или детайли от хавлиена тъкан и метални ципове, тениски и рокли с романтични бродерии. Материите са леки - Organza ризи, ризи от китайска крепонирана коприна, рокли с щампи в сладоледови цветове...Пролет в пълния й блясък.

Силуетът на линията е къс и внимателно очертан с орнаменти и апликации, създавайки триизмерен ефект.

Най-красивото е, че бяло, неутрално и бон-тон синьо се редуват с червено, виолетово-червено и лимоново жълто.

Колекциите са в магазина на марката на бул. Витоша 74.
 

More All fashion