Парти шик визия с малката флорална рокля

Малката цветна рокля спокойно може да влезе в твоя парти гардероб, особено след обнадеждаващите слънчеви...

Малката цветна рокля спокойно може да влезе в твоя парти гардероб, особено след обнадеждаващите слънчеви лъчи преди седмица.

За да намериш идеалния грим за нея, ще ти трябва вдъхновение и мисъл в розово.

Сладката малка рокля обаче е най-добре да бъде редуцирана откъм акценти в грима, но това не означава, че ще махнем съвсем. Все пак лицето ти трябва да е също толкова сияйно и свежо, както са цветята по роклята.

Ако си притесняваш от това, че би могла видимо да увеличи сантиметрите на талията и ханша ти, те съветваме да заложиш на страхотния оформящ тялото вариант за бельото от Triumph преди да я сложиш. Освен това е страшно секси формата му. Със Smooth Sensation силуетът става видимо по-слаб и ще прибере проблемните зони.

Прическата е лека и опростена. Или пусната на воля коса, оформена с малко пяна, или пристегната в малка опашка.

Един слой пудра ще матира всички блестящи зони. Съветваме те да избереш най-бледите нюанси по роклята като цветове на твоя грим. Червилото не е нужно да е nude, може леко да розовее, лилавее или да наподобява естествения нюанс на някое от любимите ти цветя.

Съвсем не сме забравили за ружа в пастелно розово, нито пък за сенките за очи, които можеш да подсилиш с перлен отблясък. Все пак вечер се налага да заблестиш.

Имаш ли вече малка флорална рокля, време е да я изкараш навън.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia