Следва

Рачков разказа своите най-интересни истории на специална Grant’s-вечер

Мамо, ще ми прочетеш ли приказка?

Не, това не е книга. Погледни по-добре. Да, това е легло, което много прилича на книга. Сладко, нали? Буквално потапя малкото ти...

All About Life преди 13 години

Не, това не е книга. Погледни по-добре. Да, това е легло, което много прилича на книга. Сладко, нали? Буквално потапя малкото ти съкровище в приказка.

Идеята е на експресивния фотограф Yusuke Suzuki, популярна със способността си да разказва истории със снимките, които прави. Можеш да разгледаш сайта й ето на този адрес.

Леглото всъщност е огромно и побира най-малко по две деца на страница, което решава отчасти проблема със стаята за гости. През деня „книгата” се затваря и се превръща в страхотно пространство за игра за малчуганите.

Сега очакваме и фирма за спално бельо да вземе присърце идеята и да започне да произвежда чаршафи с приказки. Веднага си поръчваме комплекти с приказките на Шарл Перо.


наподобяващо книга детско легло, дело на Yusuke Suzuki


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.