Следва

Бижу на верижка

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Напоследък стана модерно да си различен, преувеличен, извънземен и какъв ли още не. Единственото условие е да...

All fashion преди 13 години

Кейти Пери в новото й видео E.T.

Напоследък стана модерно да си различен, преувеличен, извънземен и какъв ли още не. Единственото условие е да имаш записан най-малко един албум. И цялото това нещо започна да омръзва.

Кейти Пери показва извънземна визия в новото си видео E.T., което всъщност е съвсем нормално, според заглавието на песента, но наистина ни омръзна да гледаме такива неща. Кейти е красива и не е нужно да прилича на розов аватар с прическа McQueen пролет-лято 2010, просто не е яко.

Jacquelyn Jablonski за The Sunday Telegraph, пролет 201



Харесваме Jacquelyn, както и фотографа Giampaolo Sgura, но има няколко неща в тези кадри, които не са както трябва. Въпрос на ракурс или по-скоро лоша поза. Който както иска да го разбира.

Натали Портман за MarieClaire Турция, март 2011



Преди дни се натъкнахме на тази корица случайно и сме сигурни, че не само ние сме смутени от нея. Има толкова много напрежение в изражението на лицето й и като цяло в кадъра, че те кара да присвиваш очи и да се чудиш какво точно не е наред.

Силвестър Сталоун пуска модна линия



Кому е нужно?! Това беше първият въпрос, който си зададохме. Линията на Слай ще бъде вдъхновена от Роки и Рамбо и се очаква да бъде пусната на пазара догодина. За целта дори вече е нает изпълнителен творчески директор в лицето на Майкъл Хенри, който ще се погрижи за дизайна. Така че, следващият път, в който се чудиш от къде да купиш мръсна тениска, не Balmain, а линията Stallone е мястото.

Клъч-гащи от Jeremy Scott



Като се замислиш, това е хем бельо на показ, хем и в бял цвят. И така имаш две тенденции в едно. Но има едно огромно „но!”. Тази чанта от пролетната колекция на Jeremy Scott , която може да бъде твоя срещу малко повече от $500 направо ни спря дъха в отрицателния смисъл на израза. Ти какво мислиш?
 

More All fashion