Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Тиши или Гoтие? Dior ще ни съобщят на есен

Ако се чудиш кой ще бъде заместникът на Галиано в Dior, потърпи още малко до есента, защото LVMH нямат никакво намерение да издават името му по-рано...

All fashion преди 13 години

Ако се чудиш кой ще бъде заместникът на Галиано в Dior, потърпи още малко до есента, защото LVMH нямат никакво намерение да издават името му по-рано.

След като главният дизайнер на модната къща беше отстранен миналия месец, заради антисемитски обиди, спекулации относно новия му заместник не спират да занимават модното пространство.

Докато водачът в надпреварата си остава дизайнерът на Givenchy Рикардо Тиши, компанията не обявява официално името му поради две основни причини. Първата е, че договорът на Джон Галиано все още не е прекратен пред закона, така че, официално той все още не е уволнен. Втората причина е, че LVMH не желаят бъдещето на бранда да измества фокуса на медиите от настоящата колекция на Dior пролет-лято 2011.

Ако редакторите се занимават със замяната на Галиано, кой ще снима Dior за корици и кой ще го носи по червените килими. Всъщност лейбълът е един от най-големите сред най-големите инвеститори, коeто значи, че списанията ще снимат дехите от колекцията им, без значение какво е направил Галиано.

Междувременно името на Жан Пол Гoтие също се обвърза с модната къща. Като че ли най-интересното все още предстои, но за сега случаят се замразява.
 

More All fashion