Следва

Черешката на пролетта

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Още ръце високо в небето или по-скоро една, при това странна, а втората учудващо липсваща. Познахте Линдзи

All fashion преди 13 години

Astella Home от Аля Милушева

За втора година в шоурума на Astella Atelier бе направена презентация на селектирани лично от дизайнерката на марката, Аля Милушева, тенденции в интериорния дизайн, които основно се изразяват в решения за декорация на дома, под формата на тапети.

Според криейтив директорът на Astella Home дизайнът на селектираните световни марки следва всички тенденции в момента, като основната идея е постигането на скандинавския минимализъм. И ето точно тук всички задружно повдигаме въпросително вежди.

Защото нашата идея за скандинавски минимализъм, както и, сигурни сме, на 99% от вас, далеч се разминава с идеята за тапети, украсени с малки, но не и минималистични кристалчета Swarovski.

И като заговорихме за Swarovski...



...не може да пропуснем пускането на пазара на новия парфюм на марката. Влада Рослякова е рекламно лице на кампанията, презентираща аромата Aura и заснета от Крейг Макдийн.

Безкрайно харесваме избора на модел, но само ние ли смятаме, че тя прилича на малко пластмасово Барби със силно опънати нагоре ръце, които се извиват в киткита? Идеята за феерия, движение и ажурност със сигурност не се е получила.

Линдзи Уиксън за H&M



Още ръце високо в небето или по-скоро една, а втората учудващо липсва. Познахте Линдзи, която заедно с Наташа Поли участва в последната лятна кампанията на eco friendly линията на H&M Conscious Collection, заснета от Solve Sundsbo.

Julia Roitfeld и Robert Konjic в The Crush



Изобщо не можем да си представим какво са си мислили двамата влюбени и Джулия Ройтфилд и Робърт Конич, когато са приели задачата да изиграят тайно влюбените буржоазна лейди и секси шофьор за видео, свързано с третия брой на списание XXXX.

Режисьор на абсолютно лишеното от смисъл видео, което получи изключително много негативни критики от всички, занимаващи се с мода, е Indira Cesarine. Ние предлагаме игра. Който успее да го изгледа докрай, ще бъде обявен за човека с най-железни нерви.

Givenchy + Converse, но само в Япония



„О, да! Най-после се случва.” беше първата ни реакция, когато разбрахме за новината, но после стана доста по-интересно. Оказва се, че тези прекрасни кецове, които са резултат от колаборацията на Рикардо Тиши и Converse и се вдъхновени от пролетно-лятната мъжка колекция на Givenchy, ще бъдат пуснати в продажба на 27-и април само и единствено на японския пазар. Пожелаваме ви успешно e-bay дебнене.
 

More All fashion