Следва

Опушени в лилаво очи. Хипнотизиращ и драматичен поглед

Малки вечерни хитринки за красив гръб

Хубавият гръб е като хубавoто лице – постига се само с подходящите продукти и правилната грижа....

Body преди 12 години

Сватбен сезон е, дори и да не минаваш по бялата пътечка под звуците на Менделсон, то със сигурност предстоят много бракове на приятели и приятелки, заради които ще си струва да сложиш роклята с гол гръб. Пък и идва лято – достатъчно е само да влезеш в тесните си джинси, да обуеш ниските сандали с каишка около глезена и да сложиш топ с изрязан гръб, за да си свежа в офиса или на парти.

Хубавият гръб е като хубавoто лице – постига се само с подходящите продукти и правилната грижа.

Далеч сме от мисълта да се мажем с хума и да лежим по корем в продължение на часове, макар че е доста релаксиращо, защото има други много свежи идеи как да го поддържаме красив.

За великолепна форма има едно упражнение, което можеш да правиш редовно у дома си. Раздвижвай лопатките като ги събираш назад и едновременно с това се навеждаш надолу като за мост. В същото време повдигаш гръдната кост и задържаш в тази поза тялото си около 50 секунди. Повтаряш!

За нежна и чиста кожа пък използвай четка за тяло с дълга дръжка, с която да достигаш и до най-непреодолимите местенца. Или просто помоли любимия да го направи.



Използвай силно хидратиращи душ-гел и лосион за тяло. Препоръчваме ти бебешко олио за тяло или чудесното бадемово масло на L’Occitane.

Ако се наложи, можеш да използваш пудра за лице, за да прикриеш някои недостатъци, но внимавай с нея, особено ако е влажно.

С малко упражнения, подходящия овлажняващ продукт и една масажна четка за тяло, която да почиства ежедневно кожата, твоят гръб ще е като за червения килим.
 

More from View Sofia

More Body