Следва

Мишел Бонев: За скандалите около филма "Сбогом, мамо", 70-годишния й приятел и истинската любов

Сватбата. Началото

Голямата стрелка на часовниците преди малко премина покрай малката застопорена на десет в бритнаската столица...

Лица преди 12 години

Голямата стрелка на часовниците преди малко премина покрай малката, застопорена на десет, в бритнаската столица. Приблизително това бе и моментът, в който принцовете Уилям и Хари пристъпиха прага на уестминстърското Абатство, действие, което младоженецът не е предприемал от погребението на майка си.

Сред първите гости на церемонията се появиха семейство Бекъм. Той облечен в черен фрак Ralph Lauren със светлосива вратовръзка и цилиндър в ръка, тя в тъмносиня оувърсайз рокля от собствената й линия и малка шапчица Philip Treacy. Малко след тях видяхме Елтън Джон и приятеля му Дейвид Фърниш, Гай Ричи, министър председателят Дейвид Камерън и жена му Саманта в рокля Lanvin и много други.


семейство Бекъм


сър Елтън Джон

Накрая естествено пристигна кралица Елизабет II в ярко жълта рокля, заедно с принц Филип естествено в червена униформа, а малко преди тях в абатството влязоха принц Чарлс и съпругата му Камила в бледа рокля.

Всеки момент очакваме бъдещата принцеса, която успя да опази тайната около дизайнера на роклята си чак до края. Най-сигурният слух, който бе отричан и потвърждавам стотици пъти, си остава за Сара Бъртън, дизайнера на Alexander McQueen. Все още най-интересното от модна страна предстои.

Въпреки че температурите вероятно ще достигнат 20C днес в Лондон, метеоролозите предвиждат дъжд в ранния следобед, което означава, че Уилям и неговата съпруга, които се очаква да се появят на балкона на Бъкингамския Дворец в 1:25 PМ английско време, след сватбената церемония, ще трябва да си подготвят чадъри. Поне ще им върви по вода.
 

More Лица