Следва

Бербатов е сред най-богатите спортисти в света

Мишел Бонев: За скандалите около филма "Сбогом, мамо", 70-годишния й приятел и истинската любов

Мишел Бонев говори откровено за скандалите около филма й „Сбогом мамо” и признава, че все още търси голямата...

Лица преди 12 години

Мишел Бонев говори откровено за скандалите около филма й „Сбогом, мамо” и признава, че все още търси голямата любов в предаването "Нека говорят" с Росен Петров вчера по bTV.

Българската режисьорка, която италианските медии забъркаха с леглото на Берлускони и заформиха скандал около финансирането на българската делегация на фестивала във Венеция и прожекцията на дебютния й филм, се появи пред българските зрители почти половин година след случката.

Поводът за идването на Мишел Бонев в България е официалната премиера на филма днес по кината.

„Филмът получи награда във Венеция и мисля, че си я заслужи”, заяви режисьорката пред Росен Петров и обясни защо е решила да поеме разноските на българската делегация при гостуването им в Италия. „Дадох 330 хиляди евро, за да зарадвам екипа на филма и той да стане част от голямото кино събитие. Да, поех и разходите на министър Вежди Рашидов, защото разбрах, че италианското културно министерство е затруднено, но Рашидов не знаеше за това и аз после му поднесох извиненията си за причинените главоболия”, обяснява се Бонев пред ефира на bTV.

Момичето, което напуска родния си Бургас на 19 години, като няколко години преди това прави опит за самоубийство, и заминава за Италия, за да търси по-добър начин на живот, обясни също, че филмът е интерпретация на личните й преживявания и драми. Всъщност „Сбогом, мамо” бил нейният начин да общува с майка си, с която не са се виждали от 11 години.

Мишел Бонев откровено говори за любовта и това, че вярва в приказките за принца на бял кон и все още го чака. И няма връзка с Берлускони.

Скандалната българка призна, че сега има отношения с мъж на име Паоло, който е с 30 години по-възрастен от нея. Разбира се, не той е голямата й любов.

И както казват мъдрите хора "лоша реклама няма", така може би всеки шум около дебютния й филм е добре дошъл. Така че се очаква интересът към него да е най-вече заради определението скандален.
 

More Лица